Dzięki wielkie. Mi się podoba bardzo. zasługuje oczywiście na dobrą ocenę czyli 5!
PSN: benek8
Origin: benek8
Mogłeś ciut bardziej przyciemnić postać. Leciuteńko. Rozmycie zlamiłeś na całej linii. Napisu wcale nie widać praktycznie, ale to B w kwadraciku jest fajne. Koncepcja ciekawa i za to dam 4.
Nie wiem dlaczego nikt tego wcześniej nie zauważył... PZero- "gift from" znaczy prezent/upominek OD kogoś. także zwroty typu "gift from benek" itp. są bez sensu. Powinno być "gift for benek" Widac jak kto na angolu uważał...
To dlatego, że nie znam anglika. :) Dobra, zrobiłem sobie teraz coś fajniuśnego do podpisu. Oceniać. Zależało mi głównie na klimacie.
Mi się podoba, tylko przestań robić te wtopienie się w tło strony, bo brzydko to wygląda. I tutaj sie przy napisie nie wysiliłeś ;/
Dla benka - dam 5 =
twoja - 5 -...za bardzo razi..troszkę bym przyciemnił ''to słońce '' i napis ssie :P
GaGa... Nienawidzę jej. Twojej sygny też.
PZ nie psuj się, robisz super sygny ale to jest 1 raz że jest tam Zgaga a po drugie lipa
DEEW, możesz mi nie usuwać postów?! Był na temat, nie pozwalaj sobie...
PZero, z Twoją sygną nie chodziło mi o to, że jest słaba, tylko to, że Gaga ją psuje. :D
Tylko ten rozbłysk za jasny i napis taki sobie. 5=
Z Rihanną - głębia fantastyczna, za to masz 5. :)
Połączenie kolorów beznadziejne, napis leży, no i nie przemawia do mnie ta sygna. 3=
Zamglona rulez! Zielone naklejki lepiej tu współgrają. Niestety, sama sygna ze sobą nie współgra. Nie podoba mi się ten gradient - kolor powinien iść jednolicie, jak już. Świetliki, napis i ramka - out. Nic więcej nie mam do powiedzenia. 3=
super !
Złamałeś 3. Punkt Regulaminu forum, więc dostajesz pouczenie. Następnym razem warn poleci. ill.
dobrze, przepraszam
To białe nad i pod sygną to ramka swego rodzaju? Bo spartoliłeś sygnę tym.
No, Moderson ma rację. Kolorki fajne.
Spoko tylko że napis " radek ma vipa i jest spoko " jest do baani :P