Według mnie to beznadzieja. Słabe efekty i ten napis. 2
średnie 3- napis i słabe efekty
Błąd w wyrazie Quattro...
Reszta bardzo średnio, 3/6
Xerxes 2 =-=-=-=
Adamo 4 nawet fajnie wyszła
Xerxes - paskuda.
Adamo - mało zrobiłeś i napisy skopałeś.
Xerxes - jak dla mnie wygląda okropnie. Napisem dodatkowo wszystko zwaliłeś. 2.
Adamo - Napisami i ramką zrąbałeś caluteńką sygnę. Tak to jak dla mnie bomba. Wygląda ślicznie. 5.
Ładne, tylko zwaliłeś to napisami. Proszę cię, nie dawaj tej okropnej czcionki! I skąd bierzesz te stocki? Bo są cudowne. 5. Brakuje mi tu głębi.
Aha, po obejrzeniu stocków sądzę, że moja ocena jest zawyżona. Przecież tylko zwiększyłeś kontrast...
ps. Nie dociera do ciebie za przeproszeniem, że ta czcionka jest ohydna i wali ci całą sygnę? Moje dobre oceny wynikają stąd, że uznaję je jako sygna bez napisu. Z napisem dostałbyś 2-3.
pS nIE ZWIĘKSZYŁEM KONTRASTU; TYLKO DAŁEM; FILTR FOTOGRAFICZNY, WYOSTRZENIE, ŚCIEMNIANIE, ROZJAŚNIANIE I POBAWIŁEM SIĘ EKSPOZYCJĄ ,''ZAPALIŁEM ŚWIATŁA" a TA CZCIONKA WG MNIE PASUJE Z RESZTĄ W TWOJEJ SYGNIE TEŻ NAPIS NIE ZA BARDZO PASUJE , W ŻADNEJ ALE CHCIAŁEM TO JEST;]UCZĘ SIĘ OD NAJLEPSZYCH (CZYT P ZERO) A POZA TYM SAM STOCK BYŁ ŚWIETNY WIĘC PO CO PRZEGINAĆ;)
FAKTYCZNIE słabo za duży kontrast ogólnie za jasna ramka out ale za chęci 3-
Kontrast jest tutaj ok. Nie podoba mi się to, że spartoliłeś jakość jakimś durnym efektem. Głębia całkiem niezła. Napis i ramka są w porządku. Normalnie dostałbyś 4, ale podciągnę na -5 za to, że chociaż coś tutaj zrobiłeś.
ps. Nowy tag w podpisie.
Jak dla mnie, to jest po prostu za duża. Kolorystyka wypada jednak całkiem fajnie. To światło na 911 mi się nie podoba. I dlaczego w podpisie jest Porsche Cayman? Przecież to 911 Turbo. Dam 5=/6.
ps. Oceniać też moją.
ps2. Owszem, ssie. ;-)
P ZERO 5-/5 a minus za ramkę reszta jest ok;]
Radek 4+/5 napis w ogóle nie widoczny i te światło reszt bardzo ładna