PZero daje 4 - / 5..słabo jak na ciebie :D ale ogólnie to mi się podoba na 5 -
Ja dam 5, bo ma fajny klimat. :D
Nie znam sie na grafice, jedno jest pewne. :D Ale czy to najlepsza twoja sygna ? chyba nie, ale jest b.dobra, na 5. Black/White wypada troche lepiej.
Ja już pisałem ;d koozacka.
super..obie mi się podobają :) Oceńcie moją w podpisie :P
Radek - ładna, ale ten Shelby (czy co to tam jest) wg. mnie powinien być deczko ciemniejszy. 8+/10
PZero - Po pierwsze, zdecydowanie zbyt duży kontrast. Po drugie, lepiej by było, gdybyś dał napis battlefield lub battlefield 3 zamiast samego battle. To takie nijakie.
Jedne z twoich niewielu słabych sygn. 1: 4+/10 2: 5/10
hahahaha, Twoim zdaniem sygna Radka w której prawiej nic nie zrobił i jest brzydka jest lepsza od sygny pzera ? Sygna PZ'a jest wyrąbana i chyba nikt na tej stronie by takiej nie zrobił.
Widzę, że dyskusja trwa w najlepsze. Nie ukrywam, wk***iłeś mnie na maxa swoją wypowiedzią, DEEW. Bo ja w przeciwieństwie do reszty "nibygrafików" tutaj eksperymentuję i robię coś innego. Wszystkie Wasze sygny są statyczne. I nijakie. Co do takiego, czy ktoś by taką zrobił, miałbym trochę wątpliwości - tak, Moderson i ill zrobiliby po odpowiednim nagłowieniu się, ale reszta już nie. Myślę, że DWIE I PÓŁ GODZINY ROBOTY nie poszły na marne - najbardziej czasochłonny syg, jakiego kiedykolwiek robiłem. A Waszych wyczynów nie można nazwać tak naprawdę sygnaturkami - ZERO C4D, ZERO nawet cholernej GM! I gdzie tu sygna? W rowku. Jesteście konserwatywni aż do bólu - typowe Polaczki. Zaczynam teraz oceniać profesjonalnie, trudno - po dobroci się tu nie da... Chociaż, bądź tu człowieku mądrzejszy.
Radek - zacznij robić wreszcie coś innego, bo ciągle jedziesz na tym samym. Może nie jest aż tak słaba, jak napisał F3, ale nie jest także świetna. Napis mimo takiego wtopienia za bardzo rzuca się w oczy - wolałbym tutaj biały, standardowy, bo samo ułożenie jest dobre. Wyeksponowanie auta jednak kompletnie spartoliłeś (by nie używać wulgaryzmów) - cały dół powinien być ciemniejszy, z drogą również. Nasycenie kolorów OK. I do tego calutki szablon wziąłeś z taga z 911 Turbo. Szkoda, że nie zaszalałeś, i to główny powód, dla którego wystawiam ci skromne 3+/4=. A to wysoka ocena nie jest, zresztą trochę naciągana.
Dobra, teraz widzę stocka. I niestety, głównie widzę, że robotę za ciebie odwaliły krzywe i światło. To i tak było to przewidzenia... Ocena zostaje.
Powtórzę tylko to, co pisałem Ci na GG. Brakuje dobrego światłocienia. I napis ssie. Ale jest bardzo ładna. 5
Misiu - zwaliłeś wszystko napisem. :-) I brakuje mi tu jakiegoś C4D. I trochę umiaru z kropeczkami! 4.
Rameczka strasznie gruuba. :P No c4d by tu się bardzo przydało. Na 4 oceniam.
NO NO CHŁOPAKI W KOŃCU inny motyw extra dla obu
moderson bardzo ciekawy projekt 5
de ace ładna nawet mimo ramki brak c4d 4+
Mod daję 5/5
de ace daję 4 + bardzo ładna