Szczerze - nie mam jakichś większych zastrzeżeń. Może co do samej koncepcji, gdyż stocka po prostu źle ułożyłeś. I czerń wypada zbyt blado. 4+
No nie wiem... PZero przyjdzie i wypisze wady, moja ocena to: 3+ (+ za 1:30h)
Hmmm szczerze P0 to ładnie by to wyglądało bez tego całego blasku bo bardziej auto widać : P Ale dziękuje : )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Sygnatura Radka jest troszkę za ciemna . I napis mógł by być lepiej wtopiony .
PZero twoja praca jest przeciwieństwem pracy Radka. Napis jest za wielki i jest za jasna .
PSN: benek8
Origin: benek8
Moderson - nie popisałeś się tym razem. Wtopienie wypada dość słabo - postać wygląda jednak na oddzieloną od tła mimo zastosowanie licznych C4D. Do tego, ten styl tutaj nie pasuje, ta kolorystyka również. No i jedziesz na tym samym tle, co nie wygląda akurat w tym wypadku dobrze. Ramkę wolałbym w ciemnym fiolecie, bo teraz wygląda na zbyt bardzo oddzieloną od reszty taga, a napis - do usnięcia. I znowu spartoliłeś światłocień. 3-
PZero Dzięki sygnturki są super :) Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale nie byłem na kompie pare dni :)
Ozi - widać skutki tej przerwy. Cholernie widać. I jeśli mam być szczery, to teraz pokusiłbym się o stwierdzenie, iż twój tag jest gorszy od Radka. Totalnie zapomniałeś reguły światłocienia - dałeś światło tam, gdzie wszystko powinieneś dobrze wypalić. Napis wygląda szpetnie. Do tego ten efekt JPG niszczy sygnaturkę. Głębi zero. 3= za 2h roboty...
Niech sie chłopak cieszy =] dzięki za szczerą ocene , mało czasu przy grafice = mało sukcesów , ale skoro mi sygnatury nie wychodzą , to trzeba zacząć coś nowego bo ja szperam od 2 lat w grafice, a żadnego porządnego layout'a nie zrobiłem , więc wygląda na to , że trzeba sie podszkolić :)
Super fajnie tylko postaci nie wtopiłes i napis drętwy ale 4 jak najbardziej , lepiej odemnie :D
Popieram opinię Oziego. Postać trochę za bardzo wyodrębnia się od tła. 4
No słabe po prosty, nie ma co oceniać ;/ Poczytaj tutoriale :P
1. sygna : nic nie zrobiłeś..ramke i podpis na dodatek zwaliłeś 1/5
2. sygna : ramka i napis zwaliłeś. I obrazek od początku był czarno - biały pewnie...1+/5