suupeer 3x6 przechodzisz ;p
F3 - Te rozblyski ci nie wyszly. Napisy za duze. Ogolnie duzo nie zrobiles. ;p 4/5
Widzę, że wszyscy rzucili się na stocki dejz0r.
Illusion - ładna, nie pasuje mi tylko trochę ten napis. Chyba najlepsza z tych sygien tutaj. 5+
Leeav:
Z Audi - samochód jest za duży w stosunku do tła, mogłeś to bardziej zeskalować. I napis szpeci. 4
Z Nissanem - tu już dobre zeskalowanie, ale rozbłyski lepiej wyglądałyby w trybie rozjaśnianie niż normalnie jako pędzle. 4
Z Lambo - o dziwo, tutaj napis pasuje, jednak czepiłbym się samego stocka. Ale -5.
Moderson - ciągle robisz tą samą, durną masówkę. To już jest nudne. I znowu przedobrzyłeś albo z krzywymi, albo z sharpenem, że wygląda to tak chropowato. Mimo tego, że efekt całkiem ładny, to jednak 4. Byś się wreszcie do roboty nad tymi sygnami wziął, bo jedziesz po totalnej masówce.
Reev - najsłabsza chyba z tutejszych sygien. 3.
A ta druga tak na 4-. Lepsza, ale wciąż niezbyt.
Więc ranking jest taki:
1 - illusion
2 - Leeav & Moderson
3 - Reev
:-)
3nd ta twoja nowa na 3 tak jak PZero. A
jak według ciebie ja mało zrobiłem to się dobrze przyjrzyj na stock..Bo było tutaj bardzo dużo roboty...chyba ponad 30 minut..
Ja i tak dopiero się tego wszystkiego uczę, bo to dla mnie coś zupełnie nowego.
chciałem sobie z tym zrobić sygnę, ale ten stock ssie. Dam 4
Cooler - 4, mogłeś przyciemnić tło trochę. 3nd - nie wyszło ci, a to logo psuje jeszcze bardziej sygnę. Bez oceny.
F3 mogę tą sygnę z audi ? Czy zarezerwowana już ? ;p jak mogę to dorobisz napis k_kuba ?
EDIT: Dzięki F3
Moderson - światło trochę zwaliłeś, bo oświetla ono całą postać, a nie tylko jej części, które powinny być oświetlone. I znowu ten napis... 4-, bo oceniam Cię teraz profesjonalną skalą. Ale światłocień tu leży.
I wyszło zbyt lajtowo. Postać za bardzo stapia się z tłem. Napis już ciut lepiej, ale kurczę no, zacznij go jakoś wtapiać! Światło już lepsze. Głębia byłaby ok, gdybyś nie nałożył gaussa na postać. 4=
Coraz odważniejsze te sygny :D mi sie nawet podoba :)