Ale praca Miśka wygląda lepiej. Ja bym jeszcze ostro wrąbał kontrast i potem znowu zamglił. Tylko Misiek - znowu to takie chropowate wyszło. Ale nie ma co, na 5+ zasługuje.
No, racja. Obie mi nie leza. Dam 3 za Miska, 3- za Radka.
która moja ?? w opisie ?? bo tamta z nissanem GT-r to sie nie liczy :D
ładna
ps a dla mnie to nie wykombinowałeś zestawu ;p zrobisz mi ? zamówienie jest w temacie zamówień
k_kuba, spokojnie. PZero - super sygna, lubie takie. 5/6
Sory ill ale ja zamówiłem duzo wcześniej od sqartera . ;/
Kuba - to z czym chcesz? Bo z Grubsonem nie umiałem znaleźć stocka.
Radek - deviantart, profil dejz0r. :-) Ten koleś ma świetne zdjęcia. A co do sygny - brakuje w niej oryginalnych kolorów, żywości. Jest taka martwa. Brakuje mi tu też jakiegoś C4D i Clipping Mask, które bardzo by tu pasowały. I rób sygny na 400px szerokości... Pięćsetki są za duże.
PZero, dzięki za siga, fajny jest! Jednak nie udało zamaskować się Twojego podpisu. ;)
A gdzie te Clipping Mask zastosować ??// Dobra już wiem :D
Oceń moją i daj STOCK z twojej
EDIT //
No mało zrobiłeś troche..bez oceny.
A co do czcionek to PZero używa podstawowych..'' arial, times of roman(xD) itd''
Cooler - i ręcznie, i stosuję rozmycie Gaussa. Tylko potem je wymazuję odpowiednio. :-) A co do czcionek - głównie standardowych, czasem używam czcionek z internetu. Głównie to Century Gothic Bold, Arial, Verdana itp... A z takich mniej typowych to Star Avenue i Danube, rzadko, ale jeszcze czasem tak. U Squartera jest właśnie Star Avenue.
A co do sygny - mogłeś pobawić się też krzywymi, Gradient Mappami i trochę C4D. Tak to wygląda to trochę łyso. I ramka jest za mała. Bez oceny.
Świetne, gdyby nie zbyt mocny sharpen i ten napis.
illusion >>MI SIĘ nawet podoba lecz jest trochę 4/5 za jasna;]
cooler >>> efekt fajny lecz mogłeś jeszcze się pobawić 3+/5
p zero>> bardzo fajny lecz nie lubię tego stylu 4+/5
radek>> jak dla mnie nawet ok lecz czegoś mi brak 4/5