Radek - szczerze mówiąc, to jedna z najlepszych Twoich prac. Wreszcie postawiłeś na jakość, nie ilość i to mi się podoba. Niestety, nigdy nic nie jest idealne i w tym wypadku też - napis sknociłeś totalnie. Brakuje mi tu też uwydatnienia punktu głównego, focala, którym w tym wypadku jest chyba statek - zlewa się trochę z tłem. Ale do reszty nie mam się czego przyczepić. Dam dobre 5=.
Przy okazji - RiV - sknociłeś taką ładną sygnę takim ohydnym napisem. No comment.
DEEW - znaczek zasłania brzydką i ciemną część sygnaturki. :-) Aha, od teraz zawsze go będę dawał do sygien, ponieważ moim zdaniem ładnie wygląda.
Co do twojej sygny - Strasznie wyszarpenowana. Było włączyć AA w grze i z nim robić fotki, bo tak to kicha. Ramka niepotrzebna, a sama droga rzuca się w oczy bardziej niż ten samochód. 3.
ŁAŁ !! Dzięki za takie dobre oceny :) to moja pierwsza praca za którą dostałem 5 - :) jeszcze nad nią popracuje...
a twoja i Modersona śa na 5/5
EDIT//
PZero powiedz czy teraz lepszy napis :)
EDIT2//
a teraz ?
Niestety, nadal nie. Nie zmieniam oceny.
ZA WYJĄTKIEM NAPISU TO ŚWIETNE 5- radek
cooler sygna przeciętna ale taką mazdę sobie kupię 323f;]
To będziemy się wozić takimi samymi furkami jak dobrze pójdzie :P
Wybaczcie, ale muszę to powiedzieć: dlaczego w sygnaturach stosujecie efekty dla foto, a nie sygnatur? A co z C4D, CM, wireframe, świetlikami?
Cooler - twoja madzia? Bo fotka jakby z realu. Z ekspozycją się nie postarałeś. Trawa i droga nie powinny być rozmyte, płot - lekko, dom - mocniej, te krzaki z tyłu - jeszcze mocniej. Tak właściwie, to jakby "odciąłeś" auto od tła - zbyt duża jest między nimi różnica kontrastu i jasności. Ramka psuje efekt. W ogóle jak dla mnie, to cała sygna jest zbyt wysoka. Dam 3.
Niestety jeszcze nie moja :P Ale może już niedługo :) PZero dzięki za porady, postaram się do nich zastosować.
Hmmm... Całkiem ciekawa. Głębia idealna. Fajnie wygląda C4D na aucie. Jedyne, co psuje efekt, to napis. Za niego obniżam ocenę i daję 5-/6.
Fajnie wyszło zgodzę się z Pzero, że napis psuje efekt, za to głębia idealna 5+/6
Popełniasz podstawowe błędy interpunkcyjne, co mnie bardzo irytuje, bo ciężko się to czyta. ill.
Mam zapisane na dysku identyczne C4D! Nie jest źle, tylko nie wiem po kiego grzyba rozmyłeś rękę. Napis ssie. 4/6
A ze statkiem, to za duży kontast(?) i rozmycie tak sobie wyszło, ale ładne jak na Ciebie. :p 4+/6
Siema. ; D Mam sprawę do jakiegoś grafika hardcorowego ;D. Chciał bym sygienkę z jakimś zdjęciem na Bmx'ie ;) Jakieś ciekawe ujęcie. Do tego dodać jakieś filtry ale bez przesady. I delikatny napis Bmx Love . . . z Góry dzięki ;)
NIE TEN TEMAT! ill.
PSN: benek8
Origin: benek8
Radek - tym razem będę nieco bardziej sceptyczny, bo jak ktoś podciągnął ci ocenę i dał dla motywacji, to ty lecisz po bandzie i to wychwalasz. Nie wyszła ci ta sygnaturka. Tło wygląda po prostu okropnie - powinno być ono zbudowane z jakichś stocków, ewentualnie możesz tam dodać zwiększonego i rozmytego focala. C4D służą bardziej do wtapiania postaci - którego u ciebie po prostu brak. Nie ma niczego, co nachodziłoby na postać. Do tego rozmycie wygląda ohydnie. Napis jest po prostu ohydny. Światła nie dość to, że w ogóle nie ma, to jeszcze świetliki są brzydkie. Bez oceny.
Dla mnie to jest beznadziejne....2 H ?? no dobra...to dam 2 / 5
To coś chyba nie ma wiele wspólnych cech z sygnaturą.. też tak uważasz ? 2h ?? No słabo, bardzo.. Sorry, ale napis okropny ; /