Napis ssie. C4D też z devianta? Dam Ci 5=
Tak. ;p Tylko trzeba dłuuugo szukać.
Moderson - zwaliłeś ramkę i napis. I kolory trochę przekombinowane, wolałbym standardowe. Dam jednak 5-.
Manulx - w pierwszej za bardzo uwydatniłeś focala, natomiast w drugiej zupełnie na odwrót - zasłoniłeś go jakimś deseniem. Szczegółowo zacznę od tej z motocyklem.
Dla mnie nie wygląda to za dobrze. Tło jest okropne, dodatkowo oszpecone zupełnie niepasującymi klimatycznie napisami. Wtopienie motoru jest w tym wypadku zerowe. Na twoim miejscu zacząłbym od pustej kartki, sugerując się najlepiej jakimiś tutorialami. 2
Co do tej z kobietą - jak już mówiłem, przysłoniłeś ją niepotrzebnym deseniem. Do tego to C4D nie prezentuje się na niej zbyt fajnie. Powiem tak: źle zeskalowałeś postać. Twarz jest za duża w stosunku do tła. Nie podoba mi się też ramka. 2
Wolałbym to całe w B&W jeśli mam być szczery. Całkiem fajnie, ale praktycznie nic nie jest zrobione. Głębi można było trochę zastosować. Takie na 3+.
Btw - mój ostatni post przed urlopem. :D Haha
mi się podoba 5/5 nawet napis mi się podoba...skąd macie takie C4D ??
Deviantart.com + 30 minut szukania. :)
PS. Tu jest kilka C4D polaczonych.
~Enkei człowieku w czym Ty to robiłeś? xd Napis wygląda jakby był dodany w PAINCIE, a co do reszty to już niech inny się wypowiedzą, ale czuje, że nie będą to jakieś dobre ocenki ;x
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Ojj tam :D no, ale masz rację. Enkei - bardzo słabe, dodaj coś nowego.
S13 Twoje to samo, Słabizna. 1 :D
Poczytaj sobie tutoriale, bo na samych fliltrach nie zajdziesz daleko, ale też tak zaczynałem..
Illusion - strasznie przeciętne, takie na 3+.
Enkei & S13 - wybaczcie, ale słabiutkie to jest. 1... ;-)
Ja się nie obrażam to moja pierwsza praca więc wiecie, a S13 co ty zrobiłeś zeskalowałeś i dodałeś flasha i tyle 1/5