S13 - źle wygląda cień po sygnaturką, a nie ta piękna i na czasie ramka góra i dół. :P
PZero - ładnie, ładnie. Pamiętasz jak pisałeś w którymś z tematów, że cały czas to samo robimy? :P Zerknij na kilka twoich wstecz. :p Stock + gauss + rozjaśnienie.
Coioler - trochę przekontrastowałeś, ale klimatyczna taka jest. :P - za brak pomysłowości. 5=
S13:
Ta z TG - nie mam nawet ochoty na komentowanie jej... 1 ;-)
Ta z Chargerem - faktycznie, lepsza, wolałbym jednak by napis wtapiał się w ramkę i zupełnie inne światło. Napiszę ci jak robić je jeśli się zgłosisz. :-) 3+
A co do moich sygien - nie są wszystkie takie same - Porsche np. sam malowałem na żółto i jest trochę C4D, w Ferrari również, ale rozmyte. GM, kolorowania itp. robią swoje...
Wygląda to przeciętnie. Tak na 3+. :-)
Jaki styl PZero. :D
W sumie to caly czas podobne to wszystko. :(
Yyyy... F3 - to chyba nie jest Porsche... 4/5
F3 - ciut napis za duży, bo wolałbym go małymi literkami, nie dużymi, ale tak to cudeńko. Chcę tego stocka! 6-/6
Kurde, pomyliłem się z napisem. Ferrari miało być, a tak jakoś napisałem porsche :P Dzięki PZero :D
Rozmycie paskudnie wyglada i ten pasek z boku... Nie trawie tego... C4D nie pasuje... Kiedys lepsze sygny robiles.
Edit: 300. post :)
Kiedyś siedziałem przy grafice dzień w dzień gapiąc się w kompa po 12 godzin ,a dzisiaj to tylko pare godzin najwięcej z 6 :P
To poniekad dobrze, ale potrenuj z sygnami. :D
Nie słuchaj illa, bo jest ślicznie. Ja też chcę takie! 6
Nr. 1 - nie lubię anime, ale fajnie wygląda. 5/5
Nr. 2 - render mi się nie podoba. Za dużo rózu. 3/5
Szczerze mówiąc, to obie idealne nie są. W pierwszej przeszkadza mi za duże nawalenie wszystkiego, natomiast w drugiej za mało wszystkiego. Odpowiednio 4+ i 3.