Jest tu też maska wyostrzająca, rozmycie w ruchu, selektywne rozmycie gaussa i jeszcze coś tam :)
Ta ramka "góra, dół" mogłaby być w innym kolorze. 5-
za sygnę s13 symboliczne 4+/5
A czy diego dawał ją do oceny? Nie? ;-)
DEEW - słabiuteńko. Napis perfidnie zasłania punkt główny, który również urodą i współpracą z tłem nie grzeszy. I tak oto mamy postać sugerującą ciemne, nocne środowisko na tle jaśniuteńkiego nieba, jeszcze z jakimiś skrzydełkami i nie wiadomo czym pod spodem. C4D nakłada się też na postać jakbyś nie wiedział. I jeszcze ta ramka... Szczyt wioski. :-) Daję mocne 2.
Po co dawałeś miniaturki ?
1 - średnia, jakoś mi nie podchodzi... :| 3
2 - lepsza, ale ten burnout nie potrzebnie robiłeś... 4
Radek - sygna taka sobie, 3. Logo nie jest mocno słabe, jednak potrenuj :)
Siekierka przyjrzyj się mojej sygnaturce..to nie tylko ramka i napis :P pokaże zaraz poprawki
Radek - faktycznie. Jeszcze te okropne kropki. Źle dozowany sharpen, przez co dość słaba głębia, do tego złe światło, okropny napis i przepis na brzydotę gotowy. Nie stawiam, jedynek, ale tutaj daję jednak 1.
Enkei - pozwól, że tego po prostu nie skomentuję. 1
ramka beznadziejna
te 2 ''duchy'' maserati brzydkie
2 -
Podtrzymuję ocenę Radka, tyle że dla mnie ten tag nie ma ładnych stron.
Cooler - nie mam ochoty tego komentować. Praktycznie wszystko ŹLE.
Radzisław - logo dajesz w sygnach?! Wynocha z tym do innego tematu. I tak to za dobrze toto nie wygląda...
ojj dobra już.. następnym razem dodawaj takie rzeczy do innego tematu. Ogólnie to bardzo słabe, krawędzie poszarpane, gradient okropny.. Sam sygnet po prostu nudny.
Takie prace jak radka, to robiłem z rok temu :D Te "abstrakcyjne" paski są beznadziejne. Logotyp już oceniłem.
deew..nie skomentuje tego po prostu...beznadzieja
To po co wg piszesz posta ?