Zamiast robić coraz lepsze sygny to robisz coraz gorsze. Ta jest paskudna. :/
Ja również po prostu tego nie skomentuję. Wygląda obłędnie ohydnie. Znowu robię wyjątek i daję 1, chociaż nigdy nie powinienem.
Niestety, nie będą miały. Każdy twój tag prezentuje się, niestety, coraz gorzej.
za obie masz 1/10..beznadziejne...c**j za przeproszeniem mnie obchodzi ile zrobiłeś jakie efekty zastosowałeś i czy się bardzo starałeś..po prostu no.sory...staczasz się na dno..jakbyś zaczynał..
no niestety Deew :) więcej jak 2 nie mogę ci dać.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Zniszczyłeś pięknego stocka. I zbeszczeciłeś jedno z najpiękniejszych samochodów świata tym ohydnym kolorem. 1.
Ładne, ale po co światło dawałeś Messiemu (to kwestia gustu) ? Ramka mogłaby być czarna (lepiej by pasowała do koloru tła). 4
I te poradniki na złe Ci wyszły. Logo i napis wyglądają okropnie. Postaci w ogóle nie wtopiłeś, a tło jest zwyczajnie brzydkie. 2.
Ramka mogła być czarna , moja ocena to 3;/
Zbyt rozmyte - focalem jest tutaj chyba ten napis. Ale dam te 4-.
Tego nawet sygną nie można nazwać. Nie jestem dobrym grafikiem, ale znam się trochę na niej. 1
1..badziew
Edit// poprawiłem tamtą ;) mam w opisie.moim zdaniem wygląda fajnie teraz.
NFSMan - tak jak Rumunov. :-)
Radek - jeszcze brzydsza niż poprzednie. Daję 1, bo zniszczyłeś tylko piękno 911. Zostaw oryginalne kolory, WON od nich! I jeszcze ten napis... Wiedz, że jakbym cię widział w realu to już dawno miałbyś głowę w kiblu spuszczoną za to, że beszczecisz 911.