manulx - myślałem, że ten stock jest fajniejszy. Myliłem się. A sygna całkiem, całkiem. Tylko znowu nie dałeś światłocienia. Ani głębi. 3+
RiV - hmmm, nawet ładna. 4+
Radek - okropieństwo. A wiesz, dlaczego? Bo wiecznie robisz to samo. Nie próbujesz niczego nowego. Do tego ten twój styl tandetnie wygląda. Nie potrafisz dobrze rozegrać światłocienia na tagu, widać, że rozmycie też robione było po łebkach. Do tego sharpen ssie, gdyż jest za mocny. Jak mówiłem - światło złe. I ten tandetnie wyglądający styl przy napisach... 2.
@down: Radziu - tak naprawdę to wielkie g***o zrobiłeś.
Radziu, mówisz że ja się mało napracowałem, a spójrz na swoją pracę. To jest bullsh*t ! 2.
3nd - wynik końcowy może masz lepszy ale jeśli chodzi o zastosowanie '' efektów '' i co zrobiliśmy przy stocku to ja więcej ;)
Ale nie liczy się ile zrobisz, tylko jak zrobisz.
lool, ta ramka o dziwo mi sięnawet podoba, tylko przesunąłbym te dwa pomarańczowe paski w lewo, żeby były nad i pod napisem. Zmień tą czcionke w końcu. Autko trochę rozmazane widze, nie podoba mi się to. Coraz lepsze sygny ci wychodzą :)
Ja to mniej więcej robię tak, że robię render auta, duplikuje go, jedną warstwę rozmazuje Gaussem, a na drugą daje pokrycie.
Auto zbyt, niestety, rozmazane. Chociaż efekt wygląda całkiem ciekawie. Czcionka napisu ssie, a ramkę dałbym tutaj białą z właśnie czerwonymi wstawkami nad i pod napisem. Na 4=
Fajna sygnatura. Podoba mi się. 5
diego - złe wymiary, brzydki napis no i wszystkiego jest nawalone nieco za dużo. 4
Radek - cóż... Niezłe. Popracowałbym jednak nad tłem, na którym dzieje się hmmmm... Za dużo? Jedna połowa nie współgra z drugą. Wtopienie nawet niezłe, szkoda, że napis taki brzydki. 4+
Ramka ssie, napis trochę brzydki, lecz reszta jest git. 4.
Moderson - jak dla mnie to ta ramka kompletnie tu nie pasuje. To samo z napisem. Co do reszty - kolorystyka strasznie oklepana, według mnie brzydka. Wtopienie niezłe, światło dobre. 5=
ja już komentowałem..tylko ocenę dam 5 -
// poprawiłem swoją troszkę ;) w podpisie jest.
Wygląda gorzej niż poprzednia. Biała ramka była o wieeeele lepsza. Napis dalej ssie - nie chodziło mi w nim kolorystykę, lecz o czcionkę i zerowe wtopienie! Ta czcionka wygląda okropnie, zmień ją na zwykły arial/verdanę/times new roman/century gothic... To, o co cię prosiłem wygląda dalej identycznie. 3
napis jest wtopiony
Edit:ramka się jakoś sama zrobiła klikajcie w obrazek to może nie będzie