Słabo. Brzydkie tło, ohydny napis, szpetna ramka. Do tego złe wtopienie i znowu źle dozujesz światło. 1
Warto by było zrobić ranking grafików na nfszone, oczywiście bez faworyzowanie kogokolwiek. Zrobić 10 najlepszych grafików na stronie czy coś :D
Nawet ładnie, ale postać chyba za bardzo w tło wtopiona. 4/5.
Moderson - minus za Ronaldo. Jeszcze ta mina. :P Ale sama sygna bardzo OK. Może trochę przesycone C4D, ale to jedyny mankament. I cieszę się, że wreszcie napisu nie dałeś. 5
Nieaktualny stock :p
Mam podobne zdanie co Siekierka.
Światłocień ssie. Zresztą tu w ogóle nie ma żadnego światła, które padałoby na rozświetlonego piłkarza. Rameczka i napis również. Od kogo wy zgapiacie te napisy?! Od Radka, który tworzy najgorsze napisy na tej stronie? ;) Daję 3+.
ej Siekierka...bez przesady..uraziłeś mnie teraz :/;d
Modi - 5 -
Diego - 3
A tak btw - Nice Ass Tag, w podpisie. Oceniać. Napisz niepotrzebny, bo ten tyłeczek mówi sam za siebie. <3
A może tak patrzałbyś na to, że ktoś coś wstawia wcześniej, co? A tag dość szkaradny - nadal popełniasz te same błędy. Teraz dochodzi okropne wtopienie i szpetne tło. Jedynie napis jako tako trzyma jakiś poziom. Reszta zdecydowanie na NIE. 2
Siekierka..nie podoba mi się tytlko to pod autem..weź sobie sygne na sam dół ekranu i spójrz się z góry ;d zauważysz o co mi chodzi..
ale daje duże 5..naprawdę jest świetna
manulx - dalej brak kultury... A co do sygny - dalej przeładowane C4D. Ale jest już ciut lepiej. 3.
Dalej oceniać także moją.
Radzio, ale ona brzydka jest. Po pierwsze. Ogarnij swój styl, bo robisz w kółko to samo, a to już nie jest takie fajne. Za duże te światło, czy co to tam się zwie. Z tymi paskami to też już nie przesadzaj, bo to nie wygląda. Nie sądze, żeby to było 40min robione. Ja swoje robie z 15-20 i czasami lepszy efekt mam niż ty. Ale po co ja się tu produkuje. Blee. 2.
ja również robiłem takie jak ty teraz....rozmycie, bawienie się całym '' panelem.kolory '' i napis..i dostawałem za nie same 5 i 4 ;d
A jak widzę nie umiesz dopatrzeć się co zrobiłem..no ale cóż..
CZEKAM NA SIEKIERKE
Widzę że się nie napracowałeś.. efekt nie jest zły..wręcz przeciwnie..jest dobry..ale jest tu zastosowanie rozmycia,nasycenia itd. i ..światła ?!..dlatego daje 3 -.