Diego, pokaż materiały z jakich tą sygnę zrobiłeś. :)
Driver, ciągle to samo.
manulx, za jasna moim zdaniem i napis ssie. Czarna ramka nie pasuje kompletnie.
Radzio, podpisuję się pod Siekierką.
diego - zdecydowanie gorsza. Wtopienie zawodzi tu na całej linii. Dodatkowo jest cholernie statyczna, nic się na niej nie dzieje, jakby Messi umarł w tej pozie. 3
manulx - No, no... Przyznam szczerze, że ładnie. Jedyne jak dla mnie wady to ten brzydki napis i to, że trochę przesadziłeś z kółkami. 5=
Driver - C4D okropne, światłocień leży, ogólnie zbyt duży kontrast. Znowu wtopienie zawodzi. 2...
No to napisz jakich mniej-więcej użyłeś, to już na pewno musisz wiedzieć.
Rób wymiary 400 px na X px, bo wtedy najlepiej wygląda. Światłocień źle wygląda i ogólnie też nie ciekawie. Poczytaj tuty.
Driver, ciągle robisz takie same paskudne sygnaturki. Poczytaj tutoriale lepiej albo daj sobie z tym spokój, bo nudne już to jest.
Driver - brzydkie. Dalej robisz to, co wcześniej. 1
manulx - co jest tutaj focalem? Kobieta czy Graffiti? Sharpen grubo przesadzony. 3
autko super wtopione jak i napis..ale do napisu miałbym troszkę wątpliwości..spoiler auta z tyłu jakoś dziwnie wygląda ;d to w ogóle jest spoiler ? czy mi sie zdaje...-.o i za duże światło na masce..przesadzone troche..wymiar też bym zmienił..moim zdaniem jest troszkę za wysoka./moja ocena to 4 z plusikiem
Właśnie nie do końca super wtopione - totalnie przesadziłeś z C4D, którego za tylnym kołem powinno nie być. I brakuje mi trochę przyciemnienia przedniego zderzaka. Reszta OK. 5=
Opisywałem Ci ją na GG, więc nie wiem, po kiego grzyba ten shit wstawiasz. Okropna głębia, szpetny sharpen, brzydka kolorystyka no i złe wymiary. Ode mnie 1.