Po 1 - nie te wymiary. Po 2 - stock jest oklepany. Po 3 - światło złe, powinno padać na szybę, a tył pojazdu przyciemniać. Po 4 - złe zeskalowanie - za dużo auta, za mało tła. Po 5 - ta ramka średnio pasuje do całokształtu. Po 6 - ocena to 3+.
Tak jak poprzednia - jest okropna. Zresztą, tego nie powinno się nazywać sygnaturką.
Ty po prostu dodajesz do zdjęcia auta ramkę i napis. 1
Masakra... Nawet zeskalowac poprawnie ci sie nie chcialo...
NFSman to co robisz to nie jest w ogóle sygna i nie tłumacz się tym, że dopiero zaczynasz bo ja już lepsze prace robiłem zaczynając. Przycinasz po prostu obraz, dajesz napis i jeszcze nie umiesz poprawnie ze skalować. Co to k*rwa jest?! Gdzie efekty?! Poucz się i dopiero dawaj prace.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
Jedyna co mi się tu podoba to dobranie kolorystyczne. Reszta :( 2
Podciągnąłem do 2 za zrobione tej ramki. Gdyby nie ona byłoby 1 z małym "+".
Wcale się nie słuchasz porad.. Te syfiaste brushe czy co to tam jest, w każdym razie okropne są. Czcionka brzydka, ramka również. Kolory też mi się nie podobają. Daj spokój temu stockowi i zrób coś porządnego. Nawet jeżeli Ci się nie chce robić tutków to spójrz chociaż na jakieś poszczególne efekty.
lol nfsman wszystkich oceniasz tak słabo że szok..
za te 3 ; 2+
za nfsmana wszystkie 1
ps./ nie tłumacz się że to twoja 2 czy 3 praca..
Driver - pozwól, że ich nie skomentuję. Wszystkie są okropne.
manulx - tutaj już ciut lepsze, bo podjąłeś się wtopieniu. Dalej jednak dość słabe. 2+
NFSMan, jeszcze raz ocenisz sygnę, a nie uzasadnisz swojej oceny to usunę Ci posta i warna dostajesz. To samo się tyczy reszty, jak coś oceniacie to konstruktywnie.
Driver - obrys jest paskudny i psuje ocenę sygny, a do tego ten napis... 3-/6
manulx - nawet ładna sygnaturka, gdyby nie napis i to C4D czy coś podobnego w tle. 3/6
ah. Powiem tak. Na tej stronie tematu nie ma nic ciekawego. NFSman nie rozumie co się mu tłumaczy, inni produkują sygny w dość dziwny sposób. Nawet Siekierka, wg. mnie nie postarał się nad swoim tagiem.
ps. Najlepszy podpis jest Illusiona. Oryginalny. :P
Przy okazji nowa w podpisie.
A czy ja daję swojego taga do oceny? NIE? Więc cicho siedź i go nie komentuj. To, co mam w podpisie to nie sygna, więc jej nie wystawiam.
A co do twojego - gdzie ty masz oczy? Jak zwykle sharpen jest przesadzony. Reszta mi się nawet podoba. 4+
Driver - ok. ;-) To tak: przede wszystkim, poświata idzie do kosza, gdyż po pierwsze - niszczy efekt, a po drugie to jeszcze bardziej odcina postać od tła. Po drugie - popracuj nad tłem. Spróbuj wkleić na nie jakieś ładne stocki. Po 3 - napis wtapiaj w tło. Po 4 - używaj jakichś C4D, CM, GM, brushy... Pełno tego jest. I nanoś oprócz tego, że na samo tło to na postać też.