CM słabe, wtopienie totalnie zwaliłeś. Napis w miarę OK, a tło mi nie leży. 3+
BMW ładnie wyeksponowane. Szkoda, że reszta zawodzi na całej linii. Od okropnej ramki, przez zerową głębię, na ohydnym napisie kończąc. 2+
Biały napis byłby o wiele lepszy. A wtopienia dalej nie poprawiłeś. I teraz Sharpen przesadzony. 3-
Napis i ramka szpetnie wyglądają. W ogóle to sygną tego nazwać nie można, bo nic nie zrobiłeś. 2+
NFSMan, jak nie wiesz co to sygnatura to może się nie wypowiadaj.
Ogólnie to słabe, a jak Siekierka napisał, ramka i napis szpecą. Mało zrobione, poćwicz z c4d, cm, gm itp. Brakuje głębi i takich tam. Poczytaj troche tutków na początek to łatwiej będzie :)
Ja pier**ole.. Wiem o wszystkim wieśniaku...
Ja wiem, że Ty wiesz. To Warnik leci. ^F3
Warna nie widzę. Poza tym za jedno słowo (które jest w dodatku lekkie) , nie powinno się dawać warna. Chyba o tym wiesz.
PS: To temat do sygnatur , co nie F3 ? Bo to , co pokazał S13 , nazwiesz avatarem czy tapetą ?
NFSMan, wracam po obozie, chcę wypocząć, a tu nagle widzę Twoje posty... Fanboy i jeszcze się wymądrza, jakby zjadł wszystkie rozumy... Poczytaj co to sygnatura, bo sygnatura to nie grafika, która ma rozdzielczość 400xX.
śliczna. daję 5 - /5 bo jakoś kolor ramki do mnie nie przemawia ;)
moja nowa w podpisie :D jeszcze nie 100% zrobiona..bo może c4d dam..
edycja /
h..nie każda sygna musi mieć pełno efektów i c4d..bawiłem się kontrastem,barwieniem i światłem tylko
Mod - wyglądałaby obłędnie, gdyby nie niepasujący tematycznie ani nawet wyglądowo napis oraz ta ramka. Jeden z najlepszych Twoich tagów. 6-.
Radek - i znowu obniżasz swój poziom... Nie za dużo sharpenu? Jeszcze to światło... Napis i ramka również nie pasują. 2.
Ja powiem, że to jedna z twoich najgorszych. Słabo, nie powiem nic więcej.
hmm..taka sobie..wypalaniem,wyostrzaniem / rozmazywaniem sie pobawiłeś i kolorami..3 =