Hmm, bo Moderson akurat robi na bieżąco prace. :)
A właśnie - Moderson - wszystkie są w tym samym stylu. Trochę już tego za dużo moim zdaniem. Aha, ramki okropne, a napisy visitorem? Przecież to jest koszmarne. Żółty świetlik na McLarenie ssie w sygnie nr 3. W sygnie z tygrysem nie podoba mi się wtopienie. Do tego czemu nie dajesz żadnych C4D, wireframe, CM? Nie tylko smuż daje ładny efekt. Poćwicz z tym trochę. To tyle. Za każdą dam Ci 4+/5-, bo nie są idealne, ale mogą być.
(o)BAMA - zero wtopienia, zero światła, styl do bani szczerze mówiąc. Nie zostawiam na tym suchej nitki, wiem, ale niestety, nie jest to fajne. :P 1. ^^
wg. mnie jest za szeroka
te R8 jest jakieś długie..
ogólnie to na 4/6
Hmm, samochód niewtopiony i ta czcionka nie pasuje :d Jakby auto lepiej wtopić i jakieś efekty dać jeszcze by można to lepiej by to wyglądało. 4=/6
ehh, umówmy się.. Jeżeli zaczynacie, to róbcie te sygnaturki do ''szuflady'' i wstawiajcie tu takie, które wydają się wam prze ch*j, zajebist* jak na wasze możliwości, bo tak jak jest teraz to porażka, nie ma kogo oceniać.
ładne illus... a ta moja co jest w podpisie i tam wyżej w poście ?
Kuba
czcionka jest do bani
ta czarna ramka nie potrzebna
za duża ta sygna jest troche
nie ma efektów
tyle ode mnie :)
illusion całkiem fajne lecz różowy mi się nie podoba 4/5
K_kuba sorki ale ta sygna to badziew;[ pracuj dalej
ramka nie potrzebna za duża ogólnie za duże krycie wypełnienia i zero efektów
Sygna 1: Napis ssie i w ogóle ta sygna jest taka dziwna, ta 'ramka' też jest dziwna... 2-/5
2: Render beznadziejny, przypomina mi graffiti, stock ma słabą jakosc... Aczkolwiek jest ciut lepsza od pierwszej. 2/5
Oj słabe to jest , ale lepsze od pierwszych moich :D Dobra w drugiej sygnie musimy sie panie Beńku xD nauczyć używać ,,wireframe" czyli to co masz w tle bo tak to nie będzie , ja sie sam uczyłem metodą prób i błędów , tak samo z c4d i cmk'ami.Ćwicz , może będą z ciebie ludzie :P
illusion Nad kolorystyką to chyba nic nie pracowałeś ; / nad światłem chyba też. Stocka słabego wybrałeś i dziwnie to wygląda bo wszystko takie kolorowe a tutaj jakaś różowa kupa. Napis też do bani... No słabo wyszło jak dla mnie.
benek No ta pierwsza się dziwnie prezentuje.. nie wiem co powiedzieć xd
W drugiej też słabo, ale chociaż dałeś tutaj c4d i render, a nie jakieś brushe na samochód.. ćwicz, ćwicz i trenuj ;d
Dałeś jakiś c4d, ustawiłeś przezroczystość i jakiś nie pasujący napis ;d Brak głębi, brak światła, nic fajnego... juz lepiej sama fota by wyglądała ;d
Klasycznie , minimalistic rządzi! A co myślicie o moim nowym zestawie?:D