Pierwsza wersja lepsza. :D Podoba mi się ta sygna.
Pierwsza ładna, ale nudna, bo - ładny stock, trochę obróbki, i biały napis. Klasyka. Daje 4+
Druga wersja - sraczka.
Nie jestem dobrym grafikiem, lecz powiem Ci szczerze- nie powala to na kolana. Pierwsza praca, gdyby nie te paski byłaby nawet w miarę, druga zaś jest przesharpenowana, pixelart auta ;x
Sory, ale powiem prosto - DNO. totalne zero :)
ładnie, ładnie. Podoba mi się ten Evo. napis mógłby być jakoś bardziej wtopiony, ale to nie zmienia faktu, że sygnatura na piątkę.
Siekierka - bajeczne. 5+. Wpadła w me gusta.
Nie podoba mi się wstawienie tego dodatkowego obrazka, zaburza całą kompozycję, a także kadrowanie jest złe.
Nudna, oklepana kolorystyka.
Reev - a może i o to chodziło? :-)
Co do tej nowej - hm... Nie, nie i jeszcze raz nie. Dwa stocki w sygnaturze to zdecydowanie ZŁY pomysł, szczególnie gdy przedstawiają tą samą postać. Nie wiadomo, na czym się skupić, więc głębia jest tu zerowa. I napis zdecydowanie psuje charakter. Poza tym - cóż... zauważyłem, że od kiedy zacząłeś robić z siebie "pr0 el0 grafika" to przestajesz przyjmować jakąkolwiek krytykę.
Reev- nie pozwalaj sobie. Jeszcze raz takie coś, a skończy się to dla ciebie warnem. Co z tego, że wam się nie podoba, a mi tak? Może po prostu mam podobny gust do Siekierki? Myślisz, że mu się podlizuje, dlatego dałem mu 5?
Co do twojej sygny - trochę słabo. Poczytaj jakieś tutki i zrób coś wreszcie innego. Twoje sygny są strasznie nudne...