Reev - zniszczyłeś ten stock kolorami i jakością - szczególnie patrząc na spoiler i szyby.
Po raz pierwszy twoja sygna w ogóle mnie nie zaskoczyła ani nie wywołała zachwytu ;x Jakbym miał wystawić ocenę to byłaby to 4 :p A kolorystkę zrobiłbym błękitno-szarą, ale to kwestia mojego ' widzi misie '
Wjem, przenoszę już sprawdzone wzorce na nową rozdzielczość. :P
Szczerze, jeśli miałbym wybierać wszystkie twoje a jedna Reeva to wybrałbym jego :) Reev 5, Siekierka 4=.
Piotrek - wszystkie naprawdę świetne, sześć. Zrób mi coś z Eazy - E, 2pac czy coś, wiesz o co biega.
Reev - Siekierka chyba się dobrze wyraził :P
Co ja się będę cackał. Na grafice się nie znam, więc obaj łapcie 5. Tylko Siekierko z podpisu usuń ten wyraz "not", ponieważ jest to typowy błąd tag questions. :D
down: O, faktycznie, sprawdziłem i jest dobrze. Mój błąd.
Gwozdek, nie ma tam błędu, question tag jest poprawnie stworzony.
Jeśli o sygny chodzi:
Siekierka - sygna z Alfą ładna i schludna, ale brak trochę w niej czegoś nietypowego. Za tą 4, ta z Camaro ciekawsza, ale chyba 12 wersji kolorystycznych to przesada, nie wiem jak ją ocenić przez to xd
Reev - nie jest to złe, ale coś mi się wydaje, że stock był lepszy. Światło faktycznie skopane we wszystkich trzech wersjach.
Błąd w napisie, powinno być Requiescat in Pace. a nie Peace. ;>
Wiem, ale "peace" lepiej brzmi. :D I requiestat, nie requiescat.
ta siekierki dla leeva swietna :P 5+
Byłoby fajne, ale jest źle zeskalowane i za wysoki kontrast chyba jest.
Reev - wow, już nieźle. Brakuje mi tu jednak jakiegoś C4D, a te świetliki z lewej odstraszają, zbyt równomiernie toto rozmieszczone. I zacznij bawić się kolorystyką... 5=.
Reev - No, nawet ładnie! Siekierka dobrze poradził, pracuj dalej.
Dżony - Avek? Chyba sygnatura, tak? Słaba, z tego co widzę zmieniłeś kolory, które obecnie wyglądają nieładnie i źle zmniejszyłeś. Więcej pracy!
Leeav też prawda zaraz coś pokombinuję
Moja sygna w podpisie XDDDDDD