No, pierwsza wersja bardzo spoko, ale napis? Głupawy, brzmi jakby był wyrwany z kontekstu jakiejś dłuższej wypowiedzi.
Jestem pewien, że tak się nie mówi, bo to głupio brzmi. Wujek google by to potwierdzał - te słowa ogólnie z rzadka występują w swoim towarzystwie w odniesieniu do aut. W szczególności, że te słowa, w formie takiego wyrażenia nie mają znaczenia.
To "just low" może?;P Tak lepiej brzmi, i nie wygląda na wyrwane z zdania tylko jak komentarz do auta na obrazku, rozumiesz o co mi chodzi;)
Ale to szczegół mi się praca pod względem technicznym podoba.
Nie offtopujemy. ;)
*Gwozdek
Hm... dość ciekawa i całkiem nietypowa. Wersja z Clipping Mask trochę lepsza i ciekawsza. Ta mgiełka wydaje mi się jednak ciut za mocna. A co mi tam - dawno ciekawych sygnatur nie było, więc 6.
Radzio- to jest ZAJEBISTE. Podoba mię się to i chyba Ci ukradnę ją ;)
F3- średnio mi się podoba, mogłeś sobie darować tego kotka, a efekt byłby o wiele lepszy.
For3ver - kicikicikici... :D Wtopienie mi nie leży. Ale poza tym... mrrr, ciekawie. mrrrrrau! 5.
Reev, mogę tą na górze? Wyszła pięknie . Zakochałem się. ^^
No problemo signore, nie widzę przeszkód ;P
No, ładnie Ci to wyszło:)
Do sygny miał być napis, ale jakoś nie miałem nań pomysłu ;P Dopiero moja 3. praca w PS, a widać efekty;d
Myślę, że wpasował by się tu jakiś większy napis z CM :P
Gdyby nie to coś na przodzie to wersja nr 2 byłaby o nieeeeeeeebo lepsza. Za pierwszą 4+, za drugą... też. Po prostu nie trafia w moje gusta.
Szkoda, że to nadal robota samych GM. Jedziesz na tej samej płycie i dlatego 4.