Ty wiesz Piotrek co ja uważam o Twojej grafice, nie trzeba komentować. Ogarnij mi sygnaturę lepiej.
No fajna jest, tylko w tamtej wersji była ładniejsza. :)
Z tych trzech 'Be Faster' najładniejsza :)
Całkiem spoko, ale napis mi się nie podoba. Wolę awatar :D
Driver = Artez? Dopiero dzięki tej sygaturce i avatarowi zacząłem kojarzyć fakty.
Samo dzieło... nie pasuje mi zdecydowanie ten napis - oraz kilka szczegółów. Ramka, trochę wtopienie i to światło na ramieniu...
Oj, coś czuję, że zniszczyłeś ładny stock - pokazuj :P
Rozmycie, światła i napis są po prostu brzydkie. Robisz ciągle to samo - na łady stock najesz jakieś niepotrzebne światła, rozmycie i brzydki napis.
Akurat światła są ok. Radzio - ciesz się lepiej, że go nie widziałeś... bo ja widziałem i to tutaj to tragedia. Reev - nie zrobisz porządnej sygny ze Stocka, który jest kompletny. Weź coś słabego i wtedy rób - to jest sztuka. A tutaj te rozmycia i napis są ohydne.
I PS Ci służy... bo praca jest niezła. Ale nadal wydaje mi się, że 99% odwalił tutaj dobry stock.
Na razie photoshopa próbuję ogarnąć, ponieważ nie umiem jeszcze wieeelu rzeczy :D Ale dzięki, postaram się iść w dobrym kierunku.
Wersja nr 1 - ładna. Tylko chciałbym ciekawszego napisu - choć ten... nie jest zły! ;-)