haha, fajne:D Szkoda że ten koleś po lewo podobny do twojego avatara z redakcij tak w sumie:D
rofl, nie mam pryszczy ani takich włosów, no a minę specjalnie zrobiłem taką a'la neo kid. Mało bystry jesteś :<
yhm :D
Post użytkownika, którego treść zawierać będzie mniej niż 1 zdanie, zostanie potraktowany "Pouczeniem" a przy następnym przewinieniu "Ostrzeżeniem"
*obrazek usunięty, gdyż nie życzę sobie edytowania mojego zdjęcia w jakikolwiek sposób i napiszę do Se3y by wyciągnął z tego jakieś konsekwencje. Black ice*
Nie masz pryszczy... Każdy widzi siebie idealnym, trzeba być w końcu optymistą.
@topic - Dżony, wstaw fotki na inny hosting, bo nie widać grafiki.
pffff, ale z Ciebie żartowniś xD
Postać niewtopiona, nic, a nic z nią nie zrobiłeś. Napisz okropny, brzydkie kolory, standard - zaszalej trochę.
Mi się sygnaturka podoba, właśnie to że postać nie jest wtopiona dodaje dodatkowego efektu. Napis - Czemu nie?
Jedynie nieodpowiednie są tutaj kolory.
PSN: benek8
Origin: benek8
Leeavie mój drogi - wtopienie nie polega na zalaniu postaci CM'kami i C4D. Kolorystyka też jest ważna. I Reev w miarę wtopił dzięki niej tutaj postać. :-) Ale napis to mogłeś sobie w tej postaci darować... 4+.
To co jest złe: kolory, napis, ostrość, kontrast i w dodatku te światła... Cieniutko.
Tu jest użyty render? Bo Aston jakoś strasznie odstaje.
To nie jest render. :-) No cóż ja mogę powiedzieć - sygna słabiutka.
Dobra, dobra. Nie rób już z siebie nie wiadomo jakiego grafika. Sygna jest bardzo przeciętna, bo większość odwala tutaj stock. Zresztą sam focal, czyli ta pani, zajmuje zbyt dużo tła - mogłeś to bardziej zmniejszyć na tle tła. Takie kruche 4=. I w nazwie bardziej pasowałoby "women" niż "woman". :-) Jest "aren't", więc liczba mnoga.
Reev - i co z tego, że nie jestem? :P I nie szukam dziury w całym, tylko szczerze wypisuję to, co mi się nie podoba.
S13 - a weź. Zero jakichś efektów na postaci, zero wyczucia, zero smaku. Nieeee.
Jak dla mnie to zniszczyłeś cudowny (seksowny też) stock. Lewa z prawą stroną strasznie się gryzie i w ogóle... Moja ocena to 3+
S13 - Szkoda gadać... 2=
Reev, Siekierka ma tutaj sporo racji. Obie strony zbyt mocno sie kontrastuja.