1 sygna - v1 fajne
2 sygna - jak na ciebie słabo. przejaskrawione, naje**ne tego wszystkiego... brzydko.
Za 1 - 5
Za 2 - 2+
Ta pierwsza - tak na 4+. Ciekawa, ale brakuje jej tego czegoś.
Druga - przesadziłeś trochę. Za bardzo cmki zlewają się z autem. Daje 3
Hmmm. Nie wiem, ale moim zdaniem wtopienie w sygnie dziwnie wygląda. Strasznie uciąłeś łokcie. Może jak byś tło rozjaśnił to by inaczej to wyglądało. Sygna z autkiem bardzo fajna. :D Uśmiecham się na takie kolorki. :)
I'm super -
Uj*bałeś RiRi łokcie, nieładnie. Render jakoś tak dziwnie wtopiony, jednak szarość jest zajebista.
Drift tag-
Ze stocka zrobiłeś pixel art <3 Przesharpenowane w hooy. Nie podoba mi się lewa strona sygny, osobiście uważam, że lepiej wyglądało by to bez tego napaćkanego po lewo. Ale kolorki również soo sw33t.
Dziękiiii wieeeelkie Toporku. ;) Kozacko. :D Jeszcze gdybyś mógł z tego jakiegoś awatara pyknąć, byłbym w 101% zadowolony. :D
Reev - zaczynasz się powtarzać. Do każdego taga walisz te same C4D i świetliki, co jest już nudne. Eksperymentuj, kombinuj z efektami, bo może i złe to nie jest - ale to tylko kolejna, poprawnie wykonana sygnatura. Ze słabym napisem. I nikogo nie interesuje to, że Twoje sygny tak się niby podobają tym "pr0 grafikom". Licz się z krytyką wystawiając coś na forum. :-) Za to 4.
Po pierwsze- nie użyłem ŻADNEGO C4D.
Po drugie- jedyne, co tu się powtórzyło, to świetliki, czego jestem zupełnie świadomy.
Po trzecie- cały czas eksperymentuję ;3
Po czwarte- Liczę na krytykę, to motywuje mnie do zmiany.
Ja podlegam Siekierce? Chyba coś Ci się pomyliło. A z tego co widzę, źle przyjmujesz krytykę, a tylko próbujesz dowieść, że tak nie jest... Ale nie będę teraz tutaj z tobą o tym dyskutował.
Reev i Radzio, zjedzcie snickersa bo zaczynacie gwiazdorzyc xd ~Reev, sygnatur słabych nie robisz, ale czasami zbyt cukierkowe są i przesadzone z efektami. Ale to ci z czasem minie raczej. Nie przejmuj się opinią innych, którzy często chcą ci dogryźć heh.
Nie, my próbujemy sprowadzić go na ziemię, bo zaczął uważać się za najlepszego. :-)
Ale okropnie umiejscowiony stock. Siekierka - nie podejrzewał bym Cię o to.
1. Pokaż stock :P
Wygląda to dość - dziwnie? Za bardzo nasycone kolory, kontrast mi się nie podoba i ten zielony. te jakieś gwiazdeczki na dole też słabe. Na razie nie ocenię, pokaż stock ;d
ps/ i napis też słaby