Dzięki za porady. Chyba wrócę do grafiki po dłuższej przerwie, trzeba coś pokombinować i zrobić coś nowego. Bo z sygnaturkami z opisu lecę trochę na łatwiznę - oklepany styl :D
Drugie fajne, aczkolwiek sygnę z Rogue wyobrażałbym sobie w jakiś chłodniejszych barwach.
Nie patrzyłem tutaj na zimny klimat lokacji w grze. Raczej na motyw zemsty, złamania zasad i polowania na dawnych sojuszników. Dlatego zrobiłem taki bojowy motyw :)
Spoko, tak piszę bo podoba mi się klimat zimowych lokacji z trailerów. Napis mógłbyś umieścić na pierwszej wersji, na tym czerwonym polu po lewej stronie, z zastosowaniem jakiegoś efektu, żeby bardziej wyglądał na łamiący się czy rozsypujący. Tak sobie to wyobrażam, nie wiem czy to czujesz. xd
Ale ja nie powiedziałem, że Shay tam nie pasuje. Bardzo pasuje, tak tylko podpowiedziałem, że może podobna sygna w niebieskich barwach byłaby ciekawa. :D
Zielony kolor trochę psuje cało sprawę ale ogólnie jest git!!
Podoba mi się to drugie :)
Ostatnia lepsza, ale to niebieskie coś nie pasuje ;)
Wygląda super ;) macie kurde talent i pomysły :)
Jakoś to tło mi tutaj nie pasuje - ten niebieski kolor. Z jednej strony wali energią i to jest fajne, ale z drugiej kompletnie się gryzie z elementem z Ai. Ta biała plama z lewej strony też nie do końca mnie przekonuje. CM oczywiście bez zastrzeżeń ;) Ogólnie mam bardzo mieszane uczucia jak na to patrze :P
Dla mnie właśnie tak samsungowo wygląda :) choć jak jeszcze raz patrzę to trochę cienia przydałoby się na tej twarzy.
BMW - fajnie zbudowany klimat. Jest okej, ale du*y nie urywa ;)
S15 - nie podoba mi się ;D
Supra - genialna, 6/6