Okej. Tak jak poprzednio wszystko powiedziałem:
-za bardzo nasycone kolory
-za mocny kontrast
-ten zielony odstrasza
-te jakieś gwiazdeczki na dole też słabe
-napis również zły
+ widać, że coś robiłeś, nie poszedłeś na łatwiznę
+ jest "inna", taka indywidualna
Nasycenie i kontrast nie są złe... ale kolorystyka trochę leży. Do tego ten napis i zupełnie niepasujące C4D.
Nawet nieźle, ale;
- Nie podoba mi się, że ten koleś jest rozmazany, a szczególnie twarz. Brakuje "pierwszego planu".
- Napis ssie ;d
4=
/Edit; Właśnie znalazłem oryginalnego screena. Ledwo go rozpoznałem ;d
Tak nazbyt nie wiem na czym mam się skupić, według mnie wszystko się skupia na tle, a nie na postaci. Napis rzeczywiście do bani ;d 4.
TO ZACZYNAM ocenę:
~Speed3rX
Nie jest źle, trochę za bardzo pojechałeś z kontrastem i wg mnie jest też słaba głębia(lancer).
Pierwsza zdecydowanie lepiej, lecz mimo wszystko znajdą się uchybienia trochę nie gra mi światło, gdyż tam gdzie powinien być oświetlony to nie jest, tylko maska a zdaje mi się że oświetlony jest z boku (warstwa wypełnij kolorem i baw się kryciem, rozjaśnianie ściemnianie i pędzlem uzyskasz efekt oświetlenia).
'Radon
u ciebie widzę też źle "ułożone światła", tło trochę za bardzo rozmazane, to światło z broni nie naturalnie wygląda ale ogólnie to sygna całkiem całkiem ... ładna
#Radzio
Ogólnie to jak dla mnie trochę to za ciemne, mimo wszystko ładnie wtopiona postać i dobrze rozmyte tło fajne świetliki i ogólnie ładne, lecz zawsze jest coś, wywalił bym o rozjaśnienie wtedy praca zyskała by na kontrascie, światło mogło by bardziej przechodzić za postać ale nie jest źle .
Ocenione:)
nie liczę na to że moja praca jest jakaś super czy coś czekam na opinie jak ocenicie wrzucę coś o wiele lepszego;]
brash twoja sygnaturka jest bardzo dobra, ładne efekty zrobiłeś.
brash - tak jak Radon :) Kolory ssą po całości. Nie rozumiem w ogóle po co to c4d po lewej stronie.
Radon - moim zdaniem trochę za wysoka, ale rozumiem, że jakby ją przyciąć to ta kula wyglądałaby co najmniej dziwnie. Kolorki nawet fajne, ale brakuje mi tutaj tego czegoś, aby te kolorki bardziej wtopić. Napis trochę ssie :p Ogólnie widzę, że robisz postępny, ale sygnaturkom brakuje trochę klimatu. Ćwicz jak najwięcej, a z czasem wyrobisz swój własny styl i ten klimat na pewno będzie :P
Ps/ Tutaj pasowałaby jakaś gruba prosta czcionka. Pokombinowałbym też z kolorami :)
Zajechało mega egoizmem. W dodatku- źle wtopiony focal.