Przeciętna. Dodatkowo nie rozmazałeś dokładnie wokół postaci i szarpen jakiś ch**owy.
jak powiedziałem...średnio mi się podoba, że auto jest rozmyte...daje 69/100 :D
Rozmycie na aucie nie celowe, tylko ch... brzydkie. A napis akurat ładny. Siadaj, trója.
Teraz wszyscy robią 500px szerokości, bo Siekierka powiedział, że tak jest ładnie, nieźle macie, a właściwie to mówię o Reev'ie xd. Co do sygnatury to napis jest na pierwszym planie co nie powinno mieć miejsca. Ogólnie to na pewno dużo lepsza od tego poprzedniego syfu.
Widzisz jak Siekierka plagiat wykonał i jeszcze jak to sobie chwali.
F3 - liczy się nie, kto rozpoczął, lecz to, kto wypromował. :P
illusion - tak, słabe, bo nie 500px. :c A tak na serio, to przeciętne. Ot taka sobie sygna ze skopanym światłem. 3.
Siekierka - aż tak się jarasz podp**rdalaniem pomysłów innych? Bądź oryginalny.
ill - Jakbyś się postarał to by ładniej było, bo coś w tym jest. No i oryginalny jesteś, a nie to co Siekierka, dlatego Cie cenie. xd
Nie do końca zrealizowałem mój pomysł, ale pokombinuje z tym. xd
Napis to tam z góry okropny. Sama w sobie sygnatura jest fajna, ale to coś na zderzaku, takie poszarpane wygląda jakbyś sprayem w paincie jechał.
powiedzcie która z wersji najlepsza, na jaki napis poprawić ;)
Wersja druga chyba, a napis usuń. No i ten zderzak, tak by cud miód było.
Środkowa milyjon razy lepsza od tych obok niej. Wolałbym ją jednak w 500px szerokości, byłaby piękniejsza. Ogółem jest ładnie i ciekawie, ale nie spoko. :D
kurde...zapisałem w pliku, w którym się warstwy nie zapisały...<fuck> A jakbym zmienił ten zderzak i napis to byłoby po sygnie...zrobiłaby się inna ;) No napis to jeszcze jeszcze - faktycznie ssie mocno :D
Ja powiem tak - potencjał ma ogromny ( do bólu )....
Ale mi się nie podoba, że za mocno rozmazane i również to samo jest z kolorami...
Kolory za mocno się zlewają...
Lekko mniej zlewające się kolory, lekko mniej zamazane auto i git ;)
Ta środkowa mi się bardzo podoba:]