Przecież napisałem kilka postów wstecz że to Forda Mustanga Boss 302 z 1969 roku.
No sory nie widziałem, bo go dopisałeś edytując posta :P
Jeden z użytkowników wrzucał ostatnio liste samochodów ze screenami , i wystapił tam Nissan R-35 GTR , ale ten "screen" dość ciezki zeby stwierdzic ze bedzie Godzilla , wiec pytam czy ktoś jeszcze inny widzi tam tego GTR-a ? i byłbym wdzieczny gdyby ktoś wysłał filmik na ktorym tego screena zrobiono . Dzieki Pozdro :P
No to chyba można go już wpisać na car listę :P
Radzio edytowałem posta około 40 minut po opublikowaniu, więc kiepskie wytłumaczenie :) Skyliner zmień nazwę Mustanga nie Boos tylko Boss (sorry wprowadziłem cię w błąd). Oficjalnych samochodów powinno być 26. Ale były by jaja gdy by się okazało że te wszystkie auta REALNE nie będą dostępne w grze. Już widzę te hejty. Brakuje dla mnie Lamborghini Aventador LP700-4, Dodga Charger SRT8 392 2012 i Shelby GT500 Super Snake.
Dla mnie 'must be' to Plymouth Hemi Cuda, ale raczej w niego wątpie :P
Jak sprawdza się każdego posta to przed ostatniego też :) Ja przynajmniej tak robię żeby mi nic ni umknęło :)
"- a skąd miałem widzieć, że coś dopisałeś? ;)" Przecież pisze pod postem edytowany przez xxx...
Pewnie będzie oprócz tego samochodu co Radzio wspomniał: BMW M3 [E92], Chevrolet Camaro ZL1 lub Z/28, Chevrolet Corvette Z06 C7, Dodge Challenger SRT, Ford GT, Ferrari Italia, Mclaren 650S, Mercedes-Benz GT, Porsche 911 Carrera S [991], SRT Viper GTS. Fakt nie wszystkie auta prze zemnie wymienione to nie super samochody, ale myślę że znajdą się w grze.
Byle nie 650s... Chyba, że jako jakieś bossowe auto... 650 KM to już trochę za dużo moim zdaniem. Chociaż... Viper pewnie też będzie, a ma 640 KM. Aha, mike - po faceliftingu to jest już Dodge, nie SRT. :)
Skoro mamy potwierdzone 4 generacje 911-tki to chciałbym, aby znalazła się też niechlubna 996 (997 jest raczej pewniakiem - stała na targach). Skoro klasyki, to pierwsza generacja Vipera, a skoro Honda (która notabene do NFS miała nie wrócić...) to Civic Si z Undergroundów i najlepiej też hatchback EK9. Powrotu Peugeota spodziewać się nie powinniśmy, za to Ford... na pewno się znajdzie. Więc pewnie dojdzie Focus. Tylko błagam - pierwszej generacji, najnowsza średnio zgrywa się z tym światkiem. Jeszcze BMW M5 E39... I M3 E36 i E46... Euro-tunery powinny się znaleźć. Jeszcze jakaś z trochę starszych generacji Golfa, może IV i Audi Quattro.
Jeśli chodzi o Porszaki, to ja bym chciał ujrzeć model 959 :) jest przepiękny
Moim zdaniem nie bedzie zbyt wiele nowoczesnych supersamochodów takich jak Aventador czy McLaren , i tak jest sporo nowych generacji (GTR, Huracan , Mustang, BRZ) ale jak ktoś już wczesniej napisał powinien wystąpić Aventador Liberty Walk w tym pięknym niebieskim kolorku oraz R8 V10 Plus :P a wy jak sądzicie , będą jakies jeszcze supersamochody ?
Kurde jak ja chciałbym zobaczyc już oficjalną liste :D
No, do premiery już niewiele czasu. Cierpliwości panowie :)
Siekierka no przecież wiem :) Tylko nie jestem pewien czy w NFS 2015 zawita Viper po tej małej modernizacji pod właściwa marką Dodge :)
Dlatego napisałem SRT... Z znanych mi źródeł McLaren F1 może się pojawić w grze. Jednak jest to pewne tylko 20%. Więc Major nie napawaj się optymizmem do tej wiadomości :(
Ja tego McLarena dla beki podałem, pierwszy był który mi do bani wpadł :D
a tak serio - chciałbym z super aut SSC Aero (czy jakoś tak to się pisze :) )