Słyszałem o tej carliście. Wygląda ciekawie, ale to fake na 100% :) Przy każdej odsłonie NFSa do sieci trafiały różne listy samochodów niby "oficjalne".
To fake - widać to po braku Nissana GT-R ;) Chociaż gdyby potwierdziła się przynajmniej przybliżona liczba samochodów, byłbym zachwycony :D
ale carlista nawet wiarygodna :P myśle ze by pasowała
Ta carlista potężnie śmierdzi moim garażem w Forzie Horizon :p.
Porsche mniej niż Audi, BMW, Hond, Mercedesów? Niemożliwe. Nie w wypadku tracenia licencji na wyłączność. I zbyt dużo nowych aut tutaj. Wątpię w taki obrót spraw.
EDIT: I Nissanów też więcej... Poza tym, Dodge'a na przykład nie ma.
Moim zdaniem większość aut z no limits będzie w 2015...
Nowe wozy:
BMW M3 E92
Chevrolet Camaro Z/28
Chevrolet Corvette C6
Dodge Challenger
Ford Mustang SVT Cobra mkIII
Lamborghini Aventador
Lamborghini Murcielago
Policja:
Dodgle Charger
Ja jeszcze dodam od siebie Acurę RSX. Tradycyjnie zapraszamy do zaktualizowanej listy na początku posta ;)
Jakie jeszcze samochody byscie chcieli zobaczyc ? :P
Ciągle marzę o jakichś hot hatchach, pojeździłbym sobie Clio RS, ale ciężko będzie do niego jakieś ładne widebody znaleźć... :(
Fajnie jak by było low ridery, troche soundtracku rap'90, hydraulika... Tak, wiem... Nie pasuje to do gry :c
Acura RSX - Pierwsze auto z U1... Przypadek? Nie sądzę. :D
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Radzio, ale raczej nie zapowiada się na reprezentanta Francji, czyli króla tej klasy aut ;/ Mam takie skryte marzenie, żeby kiedyś mieć Megane lub Clio RS i byłoby świetnie, gdyby te marzenia przenieść na teraz do gry
Wśród gąszczy screenów ukryto nowe auto - Ford Focus RS [2016] :D Do carlisty dołącza też...Ferrari F40! Oprócz sensacyjnego pojawienia się tego samochodu, równie sensacyjny jest sposób, w jaki ujawniono. Jaki? Pod zdjęciem Porsche 911 Carrera RSR 2.8 dodano opis Ferrari F40 ;)
W opisie PORSCHE 911 CARRERA RSR 2.8 jest Ferrari F40 :)
błagam, dajcie ssa gdzie te cuda są