Ja nie wiem czemu, ale fajnie by było gdyby same Crowny były :v Bez helikoptera..
Bo te victorie mają nitro więc...
... więc i tak pewnie mamy przerąbane, jak beznogi człowiek w zawodach kopania w tyłek...
Tak, zdecydowanie, Crown-Victoria dogoni takiego 500-konnego Lancera, bo będzie miała nitro, w które (zapewne) będzie wyposażone i wasz wóz :P Dajcie szansę pokazać się i policji, jakieś Chargery lub Corvetty też by się przydały ;)
Albo jak w Rivals (chyba) w Veyrony SS i Aventadory :D
To może gdzieś pominąłem :P Mój błąd :E
To już jakiś ang. YouTuber przepowiedział... S2000
Jaki jutuber... Jeszcze przed konferencją EA gamescom Radon zauważył S2000 na trailerach :P
/Radzio
Kurde ale ten Ghost nas nakręcaaa :D gdyby potwierdzili już R-34 to to kamień spadnie z serca :P
Radzio, właśnie nie, bo o Carrera RSR nie wiedzieliśmy. Było 930 Carrera RS, nie RSR. Pamiętasz te zdjęcia 930 Carrera RS i 993?
Admini muszą troszkę uszczuplić car liste :p trzeba skreślić R-35 i niektóre Prosiaki
Nie wątpie w to Radzio :P tylko troszkę nurtuje mnie fakt że wypisali auta które były do zobaczenia w trailerach :P a R-35 był pokazany na filmiku z ikoną ekipy , a fajnie by było stuningować auto którym jezdzi sie w realnym życiu :D
Siekierka, nie ma czegoś takiego jak 930 Carrera RS itp. 930 to kod nadany wyłącznie wersji turbo ze względu na daleko idące zmiany względem 911 g-model, na którym bazuje i pokrewieństwo z turbodoładowanymi eyścigówkami serii 93x. To tak na marginesie.