Przyuważyłem drugiie auto w momencie gdy Subaru BRZ skakało... sec 55 trailera, przypatrzcie się uważnie... jak dla mnie to wygląda jak Acura RSX.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Jak kogoś interesują traffic car-y to będą to prawdopodobnie : BMW 1 Coupe (e82), Infiniti G35, Ford Explorer, Dodge Caliber.
Neko Nyaa...
Infiniti G35. :') auto z nfs u2 tu robi za traffica. xD
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Porsche 911 Carrera (993)
Porsche 911 Carrera RS 2.7
Porsche 911 Carrera RSR 3.0
Porsche 911 Turbo (930) 3.0
Porsche 911 GT3 RS (991)
Podają na innej stronie takie przypuszczenia co do Prosiaków ...
Neko Nyaa...
Może będą wszystkie modele, które posiada Walker? :)
Nice job. Brakuje jeszcze Toyota Corolla AE86 ;)
Nie mogłem znaleźć jej, ale już dodałem Hachi :3
Neko Nyaa...
Na liście nie ma 911 997 (przynajmniej na razie), to co jest na screenie to 991.
Skyliner, na screenach z Gamescom jest 911 Carrera RS (930), ta jasnoniebieska z garażu. Dopisz. ;) RSR ma widebody.
EDIT: Radon, 997 sprzed faceliftu stała na targach.
EDIT2: Skyliner, to 911 które przedstawiłeś to 991. Spójrz na światła przy wlotach powietrza.
To jeszcze nie oznacza, że będzie na liście xd
Co do Golfa MK1 GTI - maska się zgadza, linia boczna też, nie ma tylko cienkiego słupka na przedniej szybie. Wątpię, żebyśmy szyby mogli modyfikować...
Co do Onevii - może do 180SX będzie się dało też przeszczepić tył? Albo do Silvii S13 przód... bo całkowity przeszczep na inny model byłby bez sensu.
Tak, ale jaki? Bo nie ten sam, którym jeździ Ken Block :)