I Plymouth Road Runner :)
Za tym już nie szaleję, ale też może być. To może jeszcze Pontiac GTO '65? :D
Albo Ford Torino :D Ten z Za Szybkich Za Wściekłych. Jeździł nim ten murzyn, ten co zabił tą babkę, Letty bodajże :p
Tak, wiem który :P Tylko, proszę, nie obrażaj czarnych ;_;
Wracając do aut, nie było jeszcze Forda T-birda, Pontiaca Firebirda i Chevroleta Bel Air :P
Nie obrażam czarnych, jestem wręcz wrogiem rasizmu :)
Wracając do aut- Corvette Stingray można by było dodać :p
Nie wiem czemu ja tak mam, ale zawsze chciałem być czarny xD Ale to temat na inną rozmowę :P
A w sprawie aut, to ja już się wyczerpałem :P
Ludzie za pare tysięcy lat będą czarni ze względu na to, że geny czarnych są silniejsze :)
Wracając do aut- Mustang Mach III, jeszcze jest :)
No i super :D Tylko którego? Evo IX czy X? :p
Jest też coś o Porsche i Fordzie Mustangu, ale ich obecność była pewna od początku :)
Zapewne EVO X ;) Nie widzę powodu, dla którego mieliby dodawać starszą generację.
Ja nie widzę przeszkód, aby w grze znalazły się oba modele - IX i X ;)
Jeśli lista samochodów znowu ma nie przekroczyć 50 aut, to lepiej dla nas będzie, jeśli będzie jedna generacja danego pojazdu. Jeśli liczba ta będzie o wiele większa, to nie mam nic przeciwko ;) Nie obraziłbym się, gdyby trochę zaszaleli i dodali np.EVO I, zamiast dodawać dwie generacje występujące obok siebie.
A więc do listy samochodów trzeba dodać Carrera RSR oraz MX-5 :D Skyline'y też są bardzo prawdopodobne :P Poprawiłem też nazwę Skyline - jak się okazało będzie to KPGC10 z 1971 :)
BMW M3 E30 Sport Evolution
BMW M4 (F82)
Ford Mustang GT [2015]
Lamborghini Huracán LP 610-4
Nissan 180SX (S13) Type-X [1996]
Nissan Silvia S15
Nissan Skyline GT-R (KPGC10) [1971]
Porsche 911 Carrera RS 2.7 [1973]
Porsche Carrera RSR [1974]
Porsche 911 Turbo (930) 3.3 [1978]
Porsche 911 GT3 RS [2016]
Subaru BRZ Premium [2014]
Mercedes CLK W209
Mitsubishi Lancer -|-
Nissan Fairlady 240ZG.
Nissan Skyline GT-R r32
Nissan Skyline GT-R r34
Myślę, że samochodów będzie więcej niż 50 :P Już mamy 13-15 pozycji, a brakuje jeszcze wielu obowiązkowych modeli ;) No i dojdą sportowe auta typu Ferrari 458. Może być ciekawie :D
Do listy można jeszcze Lancera dopisać. Co prawda nie wiemy, która generacja, ale jest z pewnością bardziej pewny niż Skyline'y. Trzeba dodać także Ferrari 458 Italię i Nissana Fairlady 240ZG.
Widać, że w tym roku twórcy idą w klasykę :)
Nie mają innej opcji, nie zbudują klimatu podziemnych wyścigów tylko z samochodami obecnej generacji.
Te nowe auta faktycznie, daleko im do klimatu Underground :P
Jak będą 3 Skyline'y to już mam 3 miejsca z 5 zajęte.
Czekam na więcej informacji o car-liście i nie wiem jak wy ale czekam również na info o soundtracku :D
O soundtrack bym się nie martwił, poprzednie części dały czadu pod względem ścieżki dźwiękowej :)
Nie off-topuj ;)
/Radzio
Ja chciałbym zobaczyć Nissana 350z/370z ^^