Szokuje mnie lista aut. Brak kilku marek i modeli. Gdzie Audi(a4,a3,a5)?gdzie Lexus (Lexus IS F)? gdzie Alfa Romeo(159 czy GT)? gdzie Mercedes(coś z AMG)? gdzie Seat(Leon Cupra)? gdzie coś francuskiego? gdzie VW( Scirocco czy nowsze golfy GTI) ?Gdzie Mazda rx8 czy 3 MPS? Mimo że zamawiam preoredera to list aut zadowala mnie tylko w połowie. Czy będzie więcej aut?
"Nowość: garaż
Zapewne słyszałeś, że zamierzamy dodać nowe auta. Zanim jednak ruszysz na Facebook, czy Twitter, by ogłosić, że potrzeba Ci więcej miejsca w garażu, pragniemy poinformować, że o tym też pomyśleliśmy.
Od tego tygodnia garaże zostaną powiększone i będzie mieściły 5 dodatkowych samochodów - w sam raz dla tych, którzy mają na oku nową furę. Teraz nikt nie będzie miał wymówki, by nie wypróbować nowych hot rodów na ulicach Ventura Bay."
Oto co było napisane w opisie aktualizacji. To co podkreśliłem może być małą wskazówką ;)
"zamierzamy dodać nowe auta" - nie chodziło im o Hot Rody? xd Ale mniejsza o to, nowe samochody prędzej czy później się pojawią :)
Radoslawie ale cosik niby troszkę wiesz??
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Może też nie dogadali się z markami aut :P Tj. nie zdobyli praw do tego żeby je w grze umieścić.
Nasti, nawet Inventer u Radzia w komentarzach pod profilem pisał, że Radzio chyba wie kilka rzeczy zanim EA ujawni je oficjalnie :D
Pamiętaj, że w grze jest coś takiego jak "zniszczenia". Nie każda marka chce aby odpadały maski, okna etc. od ich pojazdów. Dziwnie by to wyglądało gdyby Ferrari byłoby niezniszczalne a Ford po lekkim draśnięciu przestałby działać. Licencja tania nie jest, więc... Łatwo powiedzieć "Dodajcie nam to i to", ciężej zrobić.