To z BMW jest prawdą twórcy sami pisali że są wielkimi fanami tej marki bla bla bla STOP. Wielkimi fanami tej marki ale od kiedy ? od 2015 kiedy jest zapowiedziany nowy NFS ? tacy z nich wielcy fani gdzie w poprzedniej części modeli BMW były aż dwa ?! BMW kupił NFS'a w tym roku , a EA jest głupie że się na to zgodziło , pewnie było tak że dostali licencje na te autka za free i już gwiazdki zamiast oczu bo tańsza produkcja.. Oczywiście szanuję fanów Bawarki ale brak Audi w grze przy takiej liczbie sportowych modeli które świetnie by sie nadawały do gry razi w oczy (RS6, RS5, RS3 ,RS7 ,R8 TT-S) można wymieniać bez końca , to po prostu boli że nie ma takich aut w grze.
Na Twitterze Ghost wczoraj napisali, że nie ujawnili jeszcze jednego auta... Jak myślicie, o które chodzi? :D Ja obstawiam jeszcze jedną 911 z lat 70. Ale tak sobie myślę, że to może jeszcze być Mercedes CLK... Z tego zdjęcia potwierdziły się chociażby Italia i Fairlady, więc może teraz będzie podobnie ;)
Ja bym sobie życzył, aby do gry finalnej (lub One Day Patch) dodali jeszcze 2 auta, żeby nadrobić niedosyt i złość za bliźniaki w grze. Ale to już jest strefa marzeń :P
Czy ja wiem?... Może dadzą coś na premierę nowego :)
W sumie też sądzę, że to strefa marzeń :(
Musicie tak czepiać się tego, że jest (tylko) 51 pozycji? Weźcie pod uwagę lepiej to, że wrócił tuning... dla każdego auta dodatkowo projektować po X części, przy czym widebody oznacza tworzenie prawie całego nadwozia od nowa. Może i Carbon czy Undercover miały więcej - ale halo, było mniej szczegółów do tworzenia, a poza tym wszystkie body jechały na bardzo podobnym wzorcu. Tutaj części macie osobno dedykowane. To też robota - założę się, że mniej pracy zajmuje odwzorowanie 100 aut bez zamiennych części niż 50 z.
Zgadzam się co do siekierki, miałem o tym pisać - przystosowanie tunigu i częsci do tylu aut to trudne!!!
Ale to nie jest Porsche Magnusa? x)
Zarówno to na obrazku jak i Magnusa to Porsche 911 Carrera RSR 2.8 ;) Po prostu dostępne są różne bodykity i części ;)
To autko jest w grze, to jest Porshe 911 RSR 2.8 i jest ono dostępne w grze, kolego :)
Edit: wysłałem wtedy kiedy Radzio wysłał, dlatego dałem odpowiedź :)
Co byście powiedzieli na Arrinerę w NFS? Chcielibyście, żeby pojawiła się w którejś z aktualizacji?
W sumie... tak, ale niech zoptymalizują grę pod mojego lapa :(
Jako jedyny klasowy konkurent dla Aventadora... Może być, ale wolałbym aby dali więcej klasyków tuningu (chociażby oczekiwane przez wszystkich 370z)
Bardziej wolałbym 350z niż 370-siątkę :p. Poza tym mogliby dodać Murcię i LFA... if you know what I mean :D
Nowa aktualizacja przynosi 2 nowe... pojazdy: Forda z 1932 roku dostępnego wraz z czterema zestawami tuningowymi: kabriolet, coupé, sedan i pickup. Drugim modelem będzie Beck Kustoms F132 Aarona Becka.
Low ridery?? Ale tym nawet się ścigać nie da. :) lepiej Europejskie klasyki:) choć i tak jest cudownie,,, dźwięk Silvi na pelnych obrotach ahh piękne
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Popieram Nastiego :) i jeszcze czekam na 370z :)
Skoro dragi - hot rody choć dragstery lepsze, to hydraulika - low ridery?