Skąd takie ciekawe info że McLaren może być ? :P
Major to dobrze przynajmniej nie będziesz zawiedziony gdy się okaże że F1 nie będzie w grze. ( Jest to pewne w bardzo małym stopniu).
Pepciorek nie mogę powiedzieć. Szkoda że grze nie będzie dużo super samochodów i pewnie lista będzie miała nie co ponad 40 samochodów :(
A szkoda, McLaren piękny wóz :)
Redakcja jakiejkolwiek strony o grach mogła by przeprowadzić wywiad z Marcus Nilsson i zapytać w wprost ile będzie samochodów w grze. Tak jak to było w przypadku Rivals.
Długość głównej rozgrywki (czyli fabuły) będzie trwała około 10-12h.
No własnie tak jak napisał Radzio "Jednak nie wiadomo czy chodzi tutaj o NFS 2015 czy o całą serię." Jednak jak by się pojawił jest szansa na Agera, Veyron SS, Hennessey Venom.
Nie, tak szybkich aut być nie może. Na starszych superautach pokroju Diablo stanie.
I wątpię, by było 40 samochodów - znalibyśmy już większość listy. Stawiam na około 80, rozsądne optimum.
mike - Viper jak będzie to pod marką Dodge, nie będą przenosić aut ze starszych części. Zobacz, jak Ghost się stara z carlistą, znamy tak mało aut, a sporo wraca albo po 10 latach albo jest zupełną nowością. Już o to Ghost się postara.
"Ale i tak to nic nie dawało, bo producenci odpowiadali bardzo ogólnie unikając konkretnej liczby" No własnie strasznie mnie takie odpowiedzi irytują.
Dla mnie to trochę bez sensu dawać same stare, klasyczne samochody. Nie każdy takie lubi, a to może wpłynąć na odbiór gry :)
Szczerze powiem że dla mnie to te wszystkie tunerksie japońce lat 90 to dla mnie złomy (proszę bez hejtu) i dlatego nie jestem fanem Underground gdzie były same słabe samochody dlatego zdecydowanie wolę Carbon gdzie mamy słabsze oraz super samochody.
Radzio przecież super samochody już auta są Huracan czy 911 GT3 RS [991] jakby co to hiper aut może nie być (Veyron, Venom, Agera)
Siekierka o byś miał rację z liczbą samochodów.
Przypomina mi się, jak kilka lat temu podawałem gdzieś wizję dot. Undergrounda 3 właśnie zmieszanego z Carbonem... I było tam sporo klasyków, ale i super samochody. Hiper nie było. Wreszcie to się sprawdza.
Właśnie, znacie jakieś inne modele-bliźniaki lub nawet trojaczki i więcej pokroju SX, Onevii, Sileighty i Silvii S13?
mike100, może wyglądają jak złomy, ale tuninguje je się mega :)
Vauxhall Monaro, Holden Monaro, Pontiac GTO, Chevrolet Lumina Coupe czworaczki :)
Czytając ten artykuł z oficjalnej strony EA , możemy się spodziewać Nissana Skyline-a R-34 :p
R-34 potwierdzony od dawna. Mike, Huracan i porszawki są potwierdzone, fan super-samochodów nie będzie miał na co narzekać. To po pierwsze. Po drugie, od supersamochodów były pierwsze NFSy, HP z 2010, MW '12, Rivals, Forza, Gran Turismo i jeszcze ci nie starczy? Był czas Lamborghini i Ferrari, teraz czas na to, co było wyjątkowe w NFSach z początku XXI wieku. Dla każdego po trochu było, a takich ścigałek nie było trochę czasu.
Skąd niby info że Skyline potwierdzony ?
R32 i R34 prawdopodobnie dołączą do carlisty, ale już bardziej pewny jest R32 ;)
Owszem Danio , to jest PRAWDOPODOBNE ze beda te auta , ale nie rozumiek wypowiedzi kolegi wyzej ze R-34 potwierdzony od dawna , tworcy nawet garstki o tym samochodzie nie wspomnieli :p
dragmaster - pominąłeś The Run w NFS'ach od supersamochodów.
Będą R32 i R34? Świetnie. Ale... kiedy w końcu do NFS zawita R33? Moim zdaniem najładniejsza generacja Skyline'a w historii. Taka trochę "niedoceniona". Czapki z głów dla Ghost, gdy zaaprobują R33. W końcu R32 i R34 zdążyły się już lekko przejeść w NFS'ach...
Jak dla mnie powinien być Nissan 180sx(jest), za r32-24 nigdy nie przepadałem, wole raczej GT-Ra, Chciałbym tez Porsche Cayman S, moim zdaniem najładniejsze porsche. Nie pogardził bym Chevroletem Camaro SS starym. Fajnie by było jakby były inne muscle cary a nie tylko dwa mustangi... serio z chęcią bym zobaczył chargera czy hemi cude... Chciałbym zobaczyć starą corvettę... tą most wantedową. Gallardo tez fajne, skoro hurican to i gallardo powinno być. Macie jakieś informacje odnośnie Mazdy RX-8?
I takie pytanko. Czy sądzicie że będzie tylko Crown Victoria jako auta policji, czy będzie jak za czasów carbona i most wanted?
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów