se graj na wielu save'ach
No niestety. Patrzę dzisiaj na listę i dla mnie 5 miejsc to też mało. Może nie drastycznie mało, bo wystarczające by było tak z 8-10 miejsc. Tak żeby skolekcjonować wszystkie Porsche i kilka innych. Choć z drugiej strony powiedzmy sobie wprost: w takim multi MW'12 każdy miał do 10 ulubionych samochodów i raczej jeśli nie było jakiegoś klasowego wyzwania, to używało się dosłownie ze 4-5 modeli. Podobnie w Rivalsie - po obu stronach wymaksowałem łącznie z 6 modeli. Myślę że liczba samochodów w garażu nie jest losowa, tylko wynika z badań (czy bardziej zrzutu z logów w Originie), że przeciętny użytkownik korzysta z zaledwie kilku samochodów. A kwestia "przywiązania gracza do samochodów" jest trochę wymówką. Nie wiem co komu szkodziły nieograniczone garaże, ale nic z tym nie zrobimy. Możemy tylko mądrze wybierać modele do naszego garażu, by je potem pięknie odpicować :)
Ja czuję, że będzie coś około 60 aut. Liczba wystarczająca przy tak OGROMNYM zróżnicowaniu, a i tak jest limit 5 aut w garażu, co dyskredytuje jeszcze większą carlistę.
Ja liczę na 100 samochodów :D Już mamy pewne 40 a brakuje wielu "klasyków" :)
W 100 samochodów nie wierze, tym bardziej przy limicie 5 miejsc w garażu. Mam mieszane uczucia odnośnie tego limitu, ale to jest akurat taki aspekt gry, że trzeba samemu zagrać, czy takie rozwiązanie jest dobre czy gorsze dla gry.
warto mieć 5 najlepszych aut w dodatku dbać o nie mocno
[potwierdzone info]
W przyszłym tygodniu dostaniemy kolejną solidną paczkę samochodów i screenów :)
''W tym'' znaczy dziś w niedzielę, czy ''w tym'' znaczy jutro w poniedziałek? :P
I oby w tej paczce aut były moje ulubione :)
Poprawiłem na "w przyszłym" ;)
/Radzio
autka będą w piąteczek :)
7 Nowych aut!!!
DEBIUT MARKI VOLVO W HISTORII NFS!!! Volvo 242
Ford Mustang Boss 302
Ford Mustang Fox Body (wcześniej myśleliśmy, że to SVT Cobra)
Mazda MX-5 [2015]
McLaren 570S
Porsche Cayman GT4
Scion FR-S
Volkswagen Golf GTI
ło kule mole, volvo? to multipli brakuje
nie kracz bo jeszcze dostaniemy multiple xD
No to mamy easter egg'a :D
ja bym sobie multiple zwiesniaczyl :D
Skoro Slight piszesz, że Volvo dla ruskich... To może dla nas FSO Polonez? :D
Co tam polonez... Ja chciałbym Arrinerę! :D
Ferrari F40 oficjalnie na liście ;)