I właśnie za takie rzeczy "kocham" stałe połączenie z Internetem <3
#KonsoleMasterRace #PrywatneSerwery - offtop
Ciekawe kiedy będzie coś nowego...
Też "kocham" stałe połączenie z Internetem.
No przydałoby się coś nowego np więcej miast, wyścigów, dragów, aut i większego garażu :D
Tzn. Dzielnic... Osobiście miałem sen dziwny że w lewym górnym rogu ukrywają za wzgórzami Jakieś Mystery City ale nie mystery, tylko coś na C ;_; Nie Cinema City... Dragi mają być, tak samo np. z manualem, a o auta nie ma się co bać, w rivals były DLC to i tu będą ale darmowe ale co do garażu możliwe że będzie też taka świezka ala eddie teraz, ale z cutscenkami i będziemy mieli ogólnie 2 garaże :P np. w jedym 5 aut, a w drugim 2-3
Edit #1
Powinni naprawić strefy czasowe, te są moim zdaniem dziwne... Na różne dzielnice jest różna pora dnia ale powinni zaczerpnąć z aktualnej europejskiej natury, zaczyna się o świcie, słońce nie wychodzi za bardzo, ale pełńi funkcję dnia przez dłuższy czas, potem zachód i noc itd
Ciekawe czy ghost coś szykuje jakiś śnieg czy coś
Ba, powinni dać nam jakiś prezent na święta! :D świąteczny update by się przydał, a jako prezent mógłby być samochód (tak jak w Rivalsie)
W rivalsie dostaliśmy mustanga 2015 chyba... Btw. mozę rx8 dadzą
Nie chyba tylko na pewno dostaliśmy tego Mustanga ;)
Dajcie "Audi Pack" RS7 , TT-RS , RS3 , i R8888 :( plis :D
No i lipa, nic na święta nam Duchy nie dały ;)
Myślę że to grafika przygotowana po to, aby pokazać możliwości silnika aniżeli miałby być to screen z gry. Nie kojarzę tego miejsca z żadnego obejrzanego przeze mnie gameplayu.
Jak dla mnie to jest część jakiegoś miasta które możemy otrzymać w jakimś DLC/Aktualizacji
Zdjęcia powstały by pokazać możliwości silnika, widać na nich tą samą część jakiegoś miasta, którą na zdjęciach z rzeczywistości xd Nie wiem czego się tu dopatrywać chcesz xd
Powinna w końcu jakąś aktualizacja się pojawić, co nie? :) długo nic nie słychać ze strony NFSa (ponad miesiąc).
ja wyciąłem te screeny z gry, te zrobione z reala uciąłem :v
Btw. dokładniej jakoś 1,5 miecha :v Mogli by miasto dodac na PC premierkę
No i co z tym zdjęciem? Nic nowego :) bynajmniej nie dawałbym czegoś takiego do tematu. Nadal cicho o aktualizacjach. Już długo żadnej nie było, a nie powiem, chętnie zobaczyłbym NFSa z czymś świeżym :)
Poszukuje jake to są auta... .-.