No muszą, muszą... A wymagania systemowe muszą być chyba podane conajmniej miesiąc przed premierą, więc... :)
Jak ogólnie myślicie - w minimalnych będzie 4 czy 6 gb ram?
Czy gtx660 wystarczy na ultra?
8GB w minimalnych, 660 najwyżej na minimalne styknie.
8GB RAM? Rivals miał 4GB w minimalnych... Wydaje mi się że bardziej może być 6GB w minimalnych aniżeli 8GB
Rivals to stara gra, patrzcie na wymagania Battlefronta i na parametry nowych konsol, na tej podstawie bardziej prawdopodobne wymagania można określić.
Można tak patrzeć, ALE
Ghost zapewniało że wymagania będą PODOBNE do rivalsa
Będą troszeczkę większe + mogli by nawet dać to na old geny ALE nie obsługiwało to to tej technologii że w filmikach jest twoje auto
Mógłbyś podać gdzie zapewniano, że wymagania będą podobne, jeżeli wolno prosić? :)
Nie ma tam nic na temat wymagań.
No właśnie :) w ogóle gościu się walnął, bo powiedział że jego studio [Ghost] było pierwszym, które okiełznało Frostbite i stworzyło na nim grę wyścigową, a przecież pierwszym studiem które tego dokonało było Black Box, a gra z FB (FB2 dokładniej) to NFS The Run :) ale w innych kwestiach ten wywiad mnie uświadomił, muszę powiedzieć :) kto nie przeczytał - tego zachęcam do uczynienia tego :)
Jak nie ma to przepraszam, informację tę widziałem w okolicach czerwca 2015.
Szkond ją masz? Wypełniłem ją, choć nigdzie oficjalnie chyba nie udostępniono jej...
Super, widzę, że biorą się za multi. Brawo dla Ghostu. Jestem pod wrażeniem jak bardzo się angażują i że widzą problemy.
Ja im napisałem w tej ankiecie, aby inspirowali się Most Wantedem '12 :) i adekwatne odpowiedzi na zadawane pytania dawałem :)
Przecież każdy może założyć taką ankietę - gdyby była oficjalna, to by ją umieścili na swoich stronach.
Podejrzewam że pojawi się taki multik na premierę PC...