Greguś!
Kopacz tak nie kopie jak Ty!
Btw ja wiedziałem że to pe cet bo po co z konsoli jak mają cały silnik graficzny i kamery whatever na PC :P
A nie rozumiem czemu jest data 2.03.16 xD
Ja nic nie wykopałem xD to ja grzebnąłem dalej, bo najpierw zobaczyłem film BP o tym, a wrzuciłem filmik z linku z opisu filmiku BlackPanthyy (czyli jakby głębiej) :)
Aaaa :D
Ale duży downrage grafy widzę...
Cześć, powiedzcie mi jakie samochody wybrać na 2 wyścigi :
pierwszy od Spike na próbę czasową potrzeba samochodu do 250 KM
drugi od travisa na 5 minutowy pościg samochód do 200 KM
Pozdrawiam :)
Do Spike kupiłem chyba Lotusa :) Do travisa już nie pamiętam... Weź cokolwiek - i tak uciekniesz XD
no dobra tylko tam nie ma podanych parametrów przy samochodach :p kupiłem lancera to miał na serii 289 KM to już nim nie wystartowałem a te auta za 8 k to chyba nie dadzą rady ? :p
Ja widziałem na gameplayach jak ludzie w okienku kupna auta mieli czasami zamiast opisu samochodu dane techniczne. Na pewno jest jakiś przycisk do,zmiany wyświetlania opis/dane techniczne.
dobra faktycznie jest taka opcja z parametrami także dzięki :) mam aktualnie ok 90 % fabuły więc mogę też pare sugestii napisać. ten wyścig do 250 KM oraz pościg autem poniżej 200 KM zaliczyłem za jednym zamachem używając hondy civic ma ona 197 KM dorzuciłem największą butle z nitro i starczyło, na grip ( moim zdaniem ) najlepiej sprawuje się aventador a drift lancer evo. może komuś sie takie informacje przydadzą. Teraz tylko skończyć fabułę wbić platynę oraz kupić parę fajnych aut i pobawić się w tryb foto. Pozdrawiam :)
Jak myślicie, czy ten materiał powysyłany do zagranicznych jutuberów od ghost był robiony na PC (był o tym filmik) i czy to są waszym zdaniem maksymalne ustawienia?
W skrócie co nas czeka jutro:
-Drag Race
-Manualna skrzynia biegów
-Zapewne coś o PC (wymagania, data premiery i co będzie dodatkowo)
Sklejenie postów.
/Radzio
Dobrze, że mam konsolę. Grafa taka sama jak na PS4, z odległości nie będzie dużej różnicy z 4k tym bardziej, że mało który komp puści tę grę chociaż w 30fps w 4k nie mówiąc o 60fps, szkoda że nowych aut nie zapowiedzieli natomiast
Powiem tak...
Naoglądalem się tego trailera i mogę powiedzieć w prost
Na wersję PS4 nie mogę patrzeć z 30fps i tej grafiki jaka jest ;_;
Oj, Kajzer naprawdę skończ już. Aby NFS wyglądał i działał lepiej niż na PS4 musisz złożyć komputer za 4 tysiące.
Ja mam właśnie bękę z tych co się ekscytują, że będzie 4k i 60 fps, a potem w 90% przypadków takich agentów po momencie pierwszego odpalenia nagle albo milkną, albo są żale, że 'gra jest słaba, znowu EA dało $%^&', bo zapomnieli że PC ma swoje wymagania aby uciągnąć taką grafę UHD, a im odpaliło ledwo na średnich, nie wspominając że o tych 60 klatkach mogą pomarzyć. Zawsze tak jest z pecetowcami :)
Skoro pre orderowcy mogą pobrać NFSa 11 marca, a Origin Access jest 10 marca, to kiedy accessy mogą pobrać?
Zaraz dostaniesz warna za 3 posty jeden pod drugim. Radzę edytować ;)
A, że Ghost myśli nad powiększeniem garażu wiadomo od jakiegoś czasu.