Jest dobre, SR będzie lepsze :P
[movie=youtube]vBtMekSNC9E[/movie]
Nic lepszego skleić nie mogłem. Po pierwsze brak doświadczenia a po drugie brak czasu xd Ale na filmie przedstawiłem wszystkie możliwości nowego trybu fotograficznego więc jest okej :D
Nie jest źle, aczkolwiek tryb photo z The Crew wg mnie bije ten z NFSa na głowę. Ale wracając do tematu: przedstawiłeś ten photo mode bardzo dobrze ;) podziel się wrażeniami w temacie z wrażeniami z NFSa :D
Wild ma większe, ale nfs ma historię.
? Widzę tu skrót myślowy. Ale chyba rozumiem. Co z tego że TC ma większą [mapę] (tak? o to chodziło?), ma po prostu kilka funkcji więcej w photo mode, które są ciekawsze :) a to że NFS ma historię nie wpływa na jakość trybu fotograficznego :P
Ma większe opcje photo :P
A drugie to że jak by ktoś mówił że wild run jest lepsze od need fors speedów
Wiesz, nie należy oceniać tworu pod względem historii, uczuć, doświadczenia twórcy tylko pod względem jakości i wrażeń z korzystania z niego (tworu) :)
Ale offtop ;/
// GregoryHause
"woke up quick, at about noon jus' thought that i had to be in compton soon"
Szkoda że eazy w Boyz In Da Hood miał krótsze "soon" od ghostów ale ok xD
Koleś na twitterze napisał do nfs żeby dodali tuning wnętrz :D
I mu odpowiedzieli, by napisał to tam na forum ea.
Jak myślicie, fajnie tak odpicować wnętrze, czy nie ma to sensu?
Z brakiem kamery z wnętrza nie ma to najmniejszego sensu :)
koleś też prosił o kamere z wnętrza*
Zapomnioł żech dopisać
Jeżeli chodzi o mnie, to poprostu CHCĘ POWROTU TORÓW DRIFTOWYCH!!!
Te z u2 były zaaaj*biste
Bo po mieście nie ma sensu w wyścigach na punkty gdzie tracisz po uderzeniu...
No ale funkcja tracenia punktów przy zderzeniu wymaga od nas większego skilla, więc jest lepiej z czymś takim ;)
Tak, szczególnie z małym wnerwiającym śmietnikiem mając 30k punktów.
Jak patrzyłem na gameplaye to wjazd w słupy i śmietniki chyba nie zatracał punktów. Ale zobaczę jeszcze raz.
Cześć, niedawno zacząłem przygodę z NFS na PS4 i mam pytanko :) posiadam aktualnie ok 35 LV jestem już ok połowy gry i mam problem z 2 - 3 wyścigami wątku głównego i teraz pytanko jakie auto warto kupić na wyścigi typu sprint ? aktualnie jeżdżę GTR-EM o mocy ponad 900 KM ale na autostradzie wyciągnie ok 250 km/h. nie mam też za dużo $ więc chciałbym dozbierać na jedno ale konkretne auto które się sprawdzi w tej dziedzinie ? Może Aventador ?
Oraz jak dobrze dopasować ustawienia do stylu jazdy są jakieś przykłady na których warto się wzorować ? aktualnie mam Suprę na pasku ok 90 % drift ale jakoś nie umiem tego dobrze dopasować bo albo mi za bardzo ucieka albo w ogóle nie driftuje :)
mam nadzieję że pomożecie bez hejtów bo od tego jest forum :) pozdrawiam
Cóż, w kwestii samochodów ci nie pomogę, bo gry nie posiadam, a co do ustawienia sterowania to musisz sam pokombinować najlepiej z każdym parametrem (ciśnienie powietrza w oponach, kąt obrotu kierownicy itd.) tak aż w końcu będzie idealnie. U nas nie ma gotowych setupów sterowania, może znajdziesz je na innych witrynach :)
Grip king to murcielago, a drift to focus rs, lancer evo, hoonicorn, rx7, corvetta, a na grip możesz jeszcze dać vipera, aventadora lub na to i na to, volvo te te :D volvo jest tanie a ono jest i na grip i drift :)
Ja się wypowiem odnośnie driftów. Moim wielkim marzeniem jest, by EA zrobiło coś z botami we wszelkich zawodach drift... To co się dzieje na zakrętach to po prostu kompletna rozwałka i wielka złość, bo wjeżdża w nas taki aventador, który i tak nic nie zdziała, ale utrudnia to nam. Nie wiem jakaś poprawa SI czy może pisane auta dla botów do tych wyścigów nie wiem. Cokolwiek. Ważne żeby to naprawili.
SZOK! A może i nie :P prawdopodobnie (a raczej już na pewno) materiały z poprzedniej strony tego tematu okazują się zawierać gameplaye z wersji PC-towej!!! Jak ktoś chce niech zobaczy, a tu jest filmik udowadniający (a w zasadzie, jak chłop udowadnia): [movie=youtube]j_6-mYpqjV8[/movie]