Załatwiam aktualnie stare soundtracki do najnowszego NFSa.
Ogólnie gra świetna, tylko ta fabuła taka troche ci*kowata bez adrenaliny i rywalizacji, mam nadzieje że Eddie namiesza w nowej aktualizacji:)
// Inventer89
Cenzuruj słowa uważane za wulgarne
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Osobiście odwzorowanie aut zj**li totalnie, ja odzwzoruje ję prawidłowo a nie jak ghost -.- do sr pojdzie xd
Chętnie zobaczę idealne repliki w twoim wykonaniu, wrzucaj do SR ;)
Wiem, będzie ciężko ale będzie warto :) Robiłbym to dla siebie, ale będę musiał te auta sprzedać i bym se screeny porobił to czemu nie do sr :P
Sorki za offtop , ale:
Nie rozumiem trochę. Najpierw mówisz, że robisz świetne repliki, a potem, że dopiero chcesz zacząć je robić :lol Znajdz się w swoich odpowiedziach ;).
ENDOFFT.
Moim zdaniem repliki są ładnie wykonane. Poza tym, gdyby nie było chociaż lekkich zmian w tych autach, to osobiście miałbym wrażenie, że starsze nfs'y dzieją się w tym samym czasie co NFS'15.
Wiem, można mnie nie zrozumieć :/
Przy tej aktualizacji powinni dodać te auta którymi jeździli nasi rywale/sprzymierzeńcy
Edit/
Czekam na blacklist.
nie będzie , po 1 by musieli dać te samochody co były w mw po drugie malowania już są więc to słaby pomysł
Ja uważam, że naklejki w tym update są świetne. Można z nich robić cuda, zwłaszcza z tych gradientów tylko trzeba je umieć wykorzystać :lol. Te wyzwania to ciekawa sprawa, ale trochę za mało tego wątku. Wyścig, wyścig i jeszcze raz wyścig. Oczekiwałem przynajmniej jedno spotkanie z Eddie'm "w cztery oczy". Ogólnie duży plus za tą aktualizację dla Ghostów. Jak pozostałe będą takie jak ta to tylko gratulować decyzji przekazania serii obecnemu studiu.
Szkoda że Duchy nie wykorzystały pełni swoich możliwości tworząc Rivalsa, ale oczywiście robili to we "współpracy" (pewnie to drugie studio dominowało) z Criterion. Ja również spodziewałem się choćby jednej cut-scenki (podobno żadnej nie było, ja se pogram dopiero we wiosnę :)), ale ogółem aktualizacja wygląda na dobrą, z relacji Pepciorka wysuwam wnioski że z tym updatem nie jest źle ;)
Nie ma ani jednej. Mogli jakiegoś aktora zatrudnić do roli Eddiego albo aktorkę, która zagrałaby Melissę. Update klimatyczny i dobry, i współczuję wszystkim którzy zagrają dopiero na wiosnę.
Mnie szczególnie urzekła muzyka podczas wyścigów "Wyzwanie Eddiego". I AM ROCK podczas zawodów to miazga :D
Albo "Hard Drivers" podczas sprintu. Coś pięknego.
Gdzie znajdę punkt eksploracyjny "Twarz w skale"?
PS: Zrobił ktoś 350 tyś. autem Kena?
Do auta Kena trzeba się przyzwyczaić :P Ja na początku nie potrafiłem wgl driftować tym mustangiem xD Ale rekord jest jak najbardziej do zdobycia ;)
Niedługo na nfszone będą dostępne mapy ze wszystkimi znajdźkmi. Póki co trzymaj:
You do not have access to view attachments
Jak nie braknie czasu to braknie punktów i tak w kółko.
Przejeżdżałem tam kilka razy i nie widziałem tego.
PS dzięki.
350k jest łatwe xD Zrobiłem za pierwszym razem :P Trzeba tylko wiedzieć, na ile można sobie pozwolić jeżdżąc tym wozem ;)
Udało mi się to wczoraj zrobić, ale! wysiadły serwery (dzięki #PhantomSquad) i wywaliło mnie z gry i XBL i osiągnięci nie wpadło..
Dzisiaj na szczęście zrobiłem to na lajcie :)