ale przy always online cheatów nie będzie jako tako :/
czyli ENB...
Do NFSa raczej nie będzie czegoś takiego, ponieważ gra ma swoje zaawansowane ustawienia filtrów, pod latarnią, w kryjówce, czy pora dnia. Tego się nie ulepszy.
Spotkałem się z dosyć wieloma opiniami, że NFS 2015 można wyplatynowac, ukończyć w około 3 dni i potem nie ma co robić w tej grze. Faktycznie jest aż tak źle? W przypadku długości rozgrywki jest lepiej czy gorzej w stosunku do Rivals czy MW2012? A może to są po prostu opinie ludzi, którzy nie są fanami i nie mają takiej styczności z NFS jak my?
Zależne to jest od tego, czy nerdzi się 24/h czy gra jak taki lucek czyli ~30 min po 3 razy w tygodniu... Jak by usiąść w wakacje to bym w tydzień zrobił super garaż, fabułę i trofea. Ale #PcMasterRace i nie umiałbym grać 13 godzin caly czas
W tej chwili mam chyba 55% i 16 godzin gry ;) Według mnie nie jest krótka :D Zleży też kto co lubi - ja potrafiłem jeździć bez sensu po mieście i jarać się dźwiękiem silnika albo tuningować auto 3 godziny xd
Wez ze mnie przykład , mam rozegrane 80h , platyne , pełny garaż i gram codziennie :) więc myślę ze warto kupic bez zastanowienia , fabuła na spokoju mi zajęła 35h , ale dużo czasu poświeciłem na odkrywanie świata gry ,tuning etc. więc myśle ze na sprincie fabuła z 20h ogólnie cały czas będzie coś dodawane , więc prędzej czy pózniej będziesz miał taki hype że i tak kupisz więc się nie wstrzymuj :D
czuje że w grudniu beta będzie pc :D
Niee jak zrobią to w okolicach lutego :P
Też mi się wydaje że bardziej w lutym będzie niż w grudniu :)
A mi się wydaje, że PC nie dostanie bety;P
Taka opcja również jest możliwa ;)
Jak myślicie, czy doadzą jakieś wątki fabularne jeszcze?
Prędzej czy później, pojawią się nowe misje fabularne ;)
Aaa :) ok, no to fajnie będzie :D osobiście chciałbym aby pojawiła się w mieście jakaś osoba która chce nam odebrać status tego najlepszego i będzie wyzywać nas na pojedynki, próby czasowe itd. :) nie wiem czy to się spełni
Może nie zagram, ale to by było epickie... coś do robienia po skończonym wątku fabularnym. :D
czy ktoś gdzieś widział/ma ssa tej ankiety?
Masz w linku Dania co w niej było ;)