Czekam z niecierpliwością. Oby nie było takich problemów z działaniem gry jak w IV. Pamiętam, że kupiłem płytkę i już przy instalacji były problemy. Mam nadzieję że tym razem, popracują nad doszlifowaniem produktu.
Myślę że tym razem nie będzie takiego problemu ;)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Już jutro jest 2 trailer?
Tak :D Pierwsza gra na którą się nie mogę doczekać, pierwszy raz od wielu, wielu lat...
Bo oni, wypalony produkt tworzą dalej i ulepszają a nie zmieniają pod każdym względem każdą kolejną część, jak w przypadku NFS'a...
Toć żartowałem, wiem że różnice miedzy GTA są ogromne. Ja chyba podobnie wyczekuję na NFS i GTA. Pewnie gdybym miał konsolę, to bym wyczekiwał bardziej, a tak... nie będzie dla mnie tego elementu zaskoczenia, pewnie połowę informacji przeczytam z licznych recenzji i testów po premierze... Zupełnie inaczej niż w przypadku NFS gdzie startujemy razem z konsolowcami.
Trailer numer 2!
[movie=youtube]Vzue74y7A84[/movie]
Będzie KUR*WA CIEKAWIE!!!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPIC. Chce *_*
Nie wierzyłem, że trailer GTA V może się tak po prostu pojawić.
Kupuję w dniu premiery!!! :D
Oh My GOOOOOSH! It's so beautiful!
Wygląda obłędnie i zapowiada się obłędnie. Nie mogę się doczekać...
EPICKO!!! Pokłony dla R*!
Widzę że niektórzy lektorzy z chociażby GTA SAN Andreas, użyczą głosu postaciom w GTA V :) to fajnie bo na prawdę obsada podkładająca głos w SA, była idealna.
Ciekawe czy znowu usłyszymy Samuel'a L. Jacksona :D Tennepenemu super podłożył głos :D