Mi ten głos przypomina Rydera. :P
A sam trailer? To nie będzie wielka premiera, to nie będzie gra roku, TO K***A BĘDZIE GRA DEKADY!!! :D
.
Dobry pomysł mieli 3 postaciami grac autory Rockstar,ta gra bedzie wypier*** w kosmos ..warto czekac i wydac hajsy ...
Remake pierwszego trailera w wersji LEGO
[movie=youtube]xtUSteNQOpw[/movie]
Tak naprawdę od 0:56 nabiera to sensu ;d ale co by nie mówić, ogar ;d
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Super -_- Niech chociaż w pełni na konsole będzie dopracowana, IV też za dobrze nie chodziła na konsolach.
Mnie zastanawia jaka będzie fizyka gry, bo jak będzie podobna do 4 no to lipa, nie wiem dla czego ale w czwórce lipnie się kierowało autami.
Z Game Informera wynika, że auta teraz będą prowadziły się w sposób bardziej arcade'owy, coś w rodzaju gry wyścigowej.
Mapa ma być z założenia największą pośród wszystkich gier z serii GTA, aczkolwiek jest to Los Santos i miasteczka/wsie. Cholernie czekam na nieźle dopracowane LS, ahh.
Mnie tam najbardziej ciekawi, czy poprawią inteligencję policji. Sami chyba wiecie, jak to było w poprzednich częściach. :P
Hehehe tu masz rację, spotkałem się kilka razy, jak policjant walił w ścianę przy pościgu w jeden misji, jak dobrze pamiętam to było w GTA VC, a misja w Galerii Handlowej.
Przecinki, to takie śmiesznie wyglądające dzyndzelki, które rozdzielają zdanie na kilka spójnych części. Dzięki nim tekst czyta się znacznie przyjemniej. Skorzystaj z nich czasem.
Nie porównuj gry z 2002 roku do gry o 11 lat nowszej :P
Na przykład ja dzisiaj grając w GTA IV byłem świadkiem sytuacji, gdzie radiowóz jadący przede mną wyleciał z mostu, ponieważ nie wie co to wsteczny, a tak bardzo chciał zawrócić w moją stronę. xD Mam nadzieję, że w GTA V czegoś takiego nie ujrzymy...
O to przecież chodzi, ehhh Widzę że nie rozumiecie pewnych rzeczy ;)
Ja wiem o co chodzi Slightowi. Że policja też jest po prostu nieudolna. Jak w Polsce, jak i w Ameryce.
Się z lekka poślizgnęli, czyli na PC będzie dopiero za ponad rok :/
Nieudolna policja w Ameryce? Zastanów się...
Tak odczytałem z wniosków Slighta :P