Widziałem, zapomniałem dać w poście swoim. "czeba czekać" jak to mówią.
Tzw. era GTA III już dawno się skończyła, wątpię, abyśmy mieli okazję znowu zobaczyć jednego z nich.
Wyprzedziłeś mnie Mateusz, jaram się jak palony dom.
Momentami wygląda sztucznie, boję się że wyjdzie z tego Saints Row 4 :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja mam PS3 i na trójke sb kupuje, a wiec ja nie mam sie o co martwic xd
Rewolucji graficznej względem czwórki tutaj zbytniej nie ma... więc miejmy nadzieję, że nie dostaniemy wymagań z kosmosu. :-)
A gra zapowiada się MEGA. Mam jednak nadzieję, że gra 3 bohaterami nie będzie koniecznością - wolę pozostać przy jednym. Sam teren - imponujący. Ciekaw jestem tylko jakich rozmiarów będzie mapa, skoro ma być większa niż te z RDR, GTA SA i IV razem wzięte.
Zdecydowanie mapa przeważa nad tą grą, jest świetna, ma być największą z całej serii. <3
50GB na dysku będzie jak nic potrzebne, o ile nawet nie więcej. :P
.
I wymagania mniej więcej na poziomie Maxa Payne 3:) Tak bym stawiał.
Też mi się tak wydaje, jak mówi Radon, jak chodzi wam Max Payne 3 a do tego na wysokich, to możecie spać spokojnie, bo to też dziecko Rocsktar i mniej więcej widać tutaj nutkę grafiki z Max'a. Poza tym gra może być najlepszą w historii oby tylko nie przesadzili, z możliwościami tak jak robi to THQ. Fakt oni podchodzą bardziej humorystycznie i za to ich lubię jednak Rockstar już dawno postawił na realność i oby tak zostało :)
Nie ma co spinać się, że będzie nie wypał bo jakoś nie przypominam sobie żadnej części GTA która była słaba. A wymagania mam też gdzieś bo kupię na konsolę, może słabsza grafa będzie ale kij z tym. Czekam na to!!!
Przechodnie znowu będą zagrożone ;P
Nie mogę się doczekać;) To będzie istna REWOLUCJA!!!
Ja w tą rewolucję zagram już na konsoli, także tym bardziej nie mogę się doczekać :)