Tak przy okazji, ciekawi mnie, czy gra wyjdzie po polsku. W końcu ostatnia gra Rockstara, czyli Max Payne 3, została wypuszczona z polskimi napisami. :)
Nie chodziło mi dokładnie o to że nie udolna jest policja, ehhh, dobra, nie rozumiecie to trudno.
To może napisz co masz na myśli? :P
Minigun wróci!!!
Grafika lepsza niż w prawdziwym świecie :D
Na bieżąco śledziłem postęp, kreatywne. Sama okładka w stylu Rockstar jak to zawsze, ale za to jaki efekt i jak oczekiwana. Nadal jara mnie San Andreas, co to będzie jak zagram w to.
Jednym słowem: MIAZGA! Nie zabrakło akcji, humoru (Trevor :D), ani szybkich samochodów i pięknych kobiet. :P
Przyznam, że nie przepadam za GTA. Osobiście wolę Saints Row'a, ale widzę, że GTA V zapowiada się całkiem nieźle. Czwórka moim zdaniem nie bardzo im wyszła, lecz V może być fajna. Czekam na premierę z niecierpliwością.
Nareszcie nie będziemy czekać na polonizację GTA - GTA V wyjdzie w Polsce w wersji kinowej z polskimi napisami. Polonizacją zajmie się Cenega :)
Dugośmy czekali, ale w końcu jest :)
[movie=youtube]N-xHcvug3WI[/movie]
Chyba do naszej galerii prac i TF dodamy nowy dzał - GTA V :D
I ten ból dupy, gdy po obejrzeniu materiału stwierdzasz, że GTA V nie będzie na PC. ;<
Jednak trzeba będzie się chyba wyposażyć w dodatkowe kostki ramu... i nową grafikę, bo moja HD6770 chyba temu nie podoła.
Ewidentnie gameplay nie pochodzi z aktualnych konsol, więc wersja na PC jest pewna a, że GTA może sprzedać się jako nowa gra więcej niż jeden raz, więc z pół roku faktycznie trzeba zaczekać.
O ile IV mnie rozczarowała i była nie grywalna na moim lapku, to obecny jest dużo mocniejszy (Crysis 3 w HD na wysokich idzie na 25FPS) - preorder V w kolekcjonerskiej edycji będzie mój :)