Zobaczymy jak będzie z optymalizacją. Wielu narzekało na GTA IV i Maxa Payne'a 3 z tego własnie powodu, chociaż na moim (raczej słabym) piecyku obie chodziły bardzo przyzwoicie.
Moim zdaniem raczej nie ma co liczyć na mega optymalizację, pewnie wersja pecetowa będzie portem z X360 doposażoną o ważące 50GB teksturki i efekty DX11.
Niby dlaczego? Tyle gry na next-genowe konsole maja kosztować, na pc ceny się nie zmienią.
Gra zapowiada się wyśmienicie. Choćbym miał nie wiem jak bardzo lamić, będę bawić się świetnie! :D
W tym roku czekam tylko na GTA. Na NFSa mam wyje... wywalone. ;)
To jest po prostu masakra
[movie=youtube]0YEY4PVbg0E[/movie]
Nieźle wygląda. Ale ja ryzykuję i stawiam na Watch Dogs w tym roku, zobaczymy co mi z tego przyjdzie xd GTA V kupię sobie kiedy indziej.
Jak Pan spędzi Sylwestra "Będę grał w grę" xD
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Gram już od kilku dni, no i powiem Wam, że jestem pod mega ogromnym wrażeniem. Grafika jest świetna, naprawdę nie sądziłem, że na current-genach można tak wiele wycisnąć z konsolki. :) Gra powala możliwościami, np. mnóstwo pobocznych aktywności typu golf, tenis, wyścigi, tuning samochodów. Jest tutaj tyle do roboty, że misje fabularne wydają się być jedynie miłym dodatkiem. :P A przełączanie między postaciami to już po prostu istny majstersztyk!
Oglądam non stop jakieś filmiki i też dla mnie jest rewelacyjne. Nawet nie grałem a chciałbym.
No tak ale teraz czekać trzeba na wersję PC i do 2014
// Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za dublowanie postów.
Grand Theft Auto V na PC ukaże się w maju :D
Szkoda że to maj będzie, mogło to by być wcześniej.
Wy się módlcie żebyście w ogóle dostali to GTA na PC, bo Rockstar póki co jedynie dawał do zrozumienia, że GTA V na PC nie wyjdzie xd
Doszły mnie głosy że może będzie DLC
Ja nie mam konsoli :(
Fakt, będą DLC kontynuujące historię z GTA V. To dobrze, bo szkoda by było nie wykorzystać takiej powierzchni i grafiki do dalszego rozwoju gry. Seria GTA to gry, które warto kupować, bo mają dość długą datę przydatności. Szkoda, że EA wybiera inną drogę i np. apki Autolog (teraz Network) wspierają tylko obecnie najnowszą wersję gry. Po wydaniu MW 2012 mówili, że brak wsparcia HP 2010 jest tymczasowe. Teraz w Network nie ma śladu po MW :(
Ja też nie mam konsoli więc czekam na wersję PC, powiem warto poczekać :)