Fajnie. Pierwszy utwór bardziej mi się widzi podczas ładowania gry. A skąd masz takie info?
Jak dla mnie trochę skromne jak na GTA. Liczyłem na coś w podobie motywu z GTA IV.
A nie jest? Tu się wprost czuję mieszankę hip-hopu z popem. :P
Fajnie tylko mogli by jeszcze popracować nad nią żeby nie było żadnych fail'ów a nawet mogła by wyjść na początku 2013 :P
Kto powiedział, że GTAV zostało zapoczątkowane w zeszłym roku? ;) Podejrzewam, że prace nad nią trwają gdzieś już od 2010 roku, gdy zostały przekonwertowane na PC Episodes From Liberty City.
Ja już sam nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się że w GTA zagramy raczej na początku 2013 , jeśli miałby to być październik to Rockstar by już coś powiedział o grze albo wydał trailer , myślę że w 2012 skupią się na Max Paynie , 2013 będzie rokiem dla '' V '' :)
Screeny mi się podobają. Polatał bym samolotem albo pojeździł rowerem. To na pewno urozmaici grę tak ja SA. A co do auta to Cheetah trochę się zmienił od SA. :P
Ten Cheetah wygląda trochę jak ten z GTA III ale ogółem będzie fajna gra, w sumie jak każde GTA :D
Ten samochód na 2 screenie to pewnie Infernus, mało się zmienił w porównaniu do IV. Dalej przypomina Murci. :P
Nie mogę się doczekać, kiedy tylko dorwę Piątkę na swojego X360! <3
Pewnie zamówię pre-order jak będzie więcej wiadomo:) Oczywiście na X360, bo na PC zapewne będą chore wymagania i ciulowa optymalizacja xd