W tych czasach przy takich możliwościach, to naprawdę prawie nie widać różnicy między konsolami, a PC. Wracając do tematu, nie ważne na jaką platformę wyjdzie, będzie wyglądała pięknie, no chyba, że na Wii :D Pozostaje nam tylko czekać na kolejne infa :)
Zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie! Ciekawe tylko czy GTA V wyjdzie na PC i jakie w ogóle będzie miało wymagania. Przypuszczam, że nie wiele wyższe, wszakże na RAGE (silnik graficzny wykorzystany w IV) wydali grube miliony, więc mogliby go lekko ulepszyć i umieścić w nowej części. :)
Oczywiście że wyjdzie! Rockstar tym razem nie podetnie kury znoszącej złote jajka. Będzie chciało pobić rekord sprzedaży z GTA V zapewne, więc każdy egzemplarz się dla nich będzie liczył.
Znalazłem na YT 2 ciekawe filmiki. Być może jest to bardzo wczesna beta GTA V ,bo widać jakieś mało widoczne napisy na filmiku. Myślę ,że to może być też fake ale ktoś fajnie to zrobił.
[movie=youtube]FRD4llFxOzA[/movie]
[movie=youtube]eewX3uhCNkQ[/movie]
Te gameplaye są jak najbardziej prawdziwe moi mili. Na końcu pisze:
_Grand theft auto five*
i dalej test jakiej mapki.
Jeśli ta grafika będzie poprawiona, obawiam się, że będę musiał kupować lepszą grafikę.
Graficznie zayebioza a i tak poprawią to jeszcze a co do modelu jazdy to pozostawia wiele do życzenia bo patrząc na pochylenie pojazdu podczas manewrowania ja wiem ile może tam miec z 15km/h to boję się pomyśleć co będzie przy większej prędkości ? dachowanie ? bardzo możliwe, ale jak znam życie i widzę co się kroi to pozostanie podobny model jak z GTA IV.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja nawet nie grałem w GTA IV, ale wiem, że jest bardzo miękkie zawieszenie, auto buja się że japierdziele.
Te filmiki od Kacpra wyglądają podejrzanie, wyglądają lepiej niż sam trailer. Dla mnie fake
Po przeczytaniu newsa którego dał Rumunov, gra zdała mi się przepiękną, lecz jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu. Może tylko trailery są tak piękne a w rzeczywistości połowy rzeczy z tego newsa nie będzie. Pożyjemy zobaczymy. :)
Nie ma się na razie czym podniecać, przynajmniej jeśli chodzi o PC - R* jak zwykle opóźni premierę o dobry rok. Druga sprawa: nie wierzę, żeby były przecieki na poziomie bety, zwłaszcza że gra jest przygotowywana na PS3/XBOX gdzie chyba trudniej jest cokolwiek przemycić, szczególnie w takiej jakości. Żyjemy w takich czasach, że nie należy wierzyć takim źródłom jak youtube, chyba że pochodzi z wiadomego źródła.
Coraz bardziej realna ta gra. Skończy się paradowanie z bronią, bo od razu pojawią się 2 gwazdki, a do tego poszukiwanie przez jakiś czas po zgubieniu pościgu. Oczywiście kilkukrotny zapis zapewne zalatwi sprawę, ale dla kogoś, kto będzie chciał szybko przejść grę, to będzie trochę problematyczne. A moze nie będzie można zapisać kilka razy pod rząd?
Te oby dwa filmiki wstawione przez Kacpra to fejki. Od Rockstar Games nie ma żadnych wycieków, a wszystkie te informacje to tylko plotki. Nowych informacji należy spodziewać się dopiero po premierze Max Payne 3. Rockstar niedawno w wywiadzie bodajże z IGN powiedział że Max będzie ich największym dziełem w tym roku, tak więc należy spodziewać się GTA V dopiero w 2013 roku. Pozdrawiam :)
Rydera mi nie szkoda, ale Big Smoke'a lubiłem :) R* bardzo strzeże swojej gry i myślę, że dłuugo nie będzie przecieków w takiej jakości (lub w ogóle jakiejkolwiek). Pierwszy trailer był po to, by Saints Row 3 miało się czego obawiać.
Saints Row i GTA to dwa różne pojęcia na temat sandboxa - w SR jest większy nacisk jest na zabawę, a w GTA na przedstawienie różnych problemów w bardziej realistyczny sposób. Raczej porównałbym GTA z Mafią czy Sleeping Dogs.