Bardzo ładnie Ci wychodzi Faster. Szkoda ,że ja nie jestem w stanie tak malować jak Ty. Albo po prostu brak mi wprawy, albo mam złe kredki. Wydaje mi się jednak ,że chyba to pierwsze bo mam kredki warte ok. 70 zł. Ile Ci zajęło namalowanie tego rysunku do tej pory? Całość rysujesz i malujesz sam czy przyglądasz się z obrazka?
No i co tu dużo mówić. Po prostu super.:). Szkoda tylko ,że ja tak nie umiem...
Aż odechciewa się samemu rysować, jak patrzy się na skilla innych :D
/naprawiłem link w jednym z poprzednich postów, można więc oglądać mój ostatni rysunek - liczyłbym jeszcze na jakąś ocenę, lub mądrą wskazówkę/
Dzięki za opinie :)
Radon - ja za bardzo nie pomogę bo nie rysuje tego typu rysunków, ale całość nawet fajnie wygląda i sam chyba lepiej bym tego nie narysował ode mnie 7/10 bo mogłoby być trochę bardziej brutalne i urozmaicone po przez jakieś wybuchy , dymy czy coś :)
Tak, przydałoby się trochę więcej tej "rzeźni". No i trawa trochę lipnie wygląda, mogłeś narysować więcej listków. No i drzewa słabo wyglądają.
Sup chłopaki!
Narysowany z nudów, kumpel zrobił mangacara i postanowiłem przelać to na papier.
A5, kredki, cienkopis.
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Masz na myśli efekt? Wyostrzający efekt w picasa, bo się trochę rozmazało przy zmniejszaniu.
Haha, widzę tutaj ślad kredek LYRA... :P
A co do auta - tylną felgę zwaliłeś i podwozie wydaje mi się dziwne - ta linia jest krzywa...
Ja talentu nie mam, gratuluje, bardzo ładne.
Cytat
Haha, widzę tutaj ślad kredek LYRA...
Nie widzisz, Wszystko to Faber-Castell : D
Mały format, temu wydaje się jakby było robione lyrami. Swoją drogą polecam fabery, najlepsze kredki jakie miałem w rękach, żywe kolory, dokładnie kryją i są mało łamliwe. Drogie też nie są.
Damn, Siekierka dołożył wszelkich starań bym nie zauważył jego pracy. Sorki, że się wciąłem.
Update, nie mam siły do tych zdjęć już. Lekka perspektywa siadła.
Fakt, fotka upośledzona. Szyby boczne mi trochę nie pasują... i wszystko takie pokrzywione? :-)))
Apdejt Forda. Co do tła: Bonneville salt flats.
Jeeny, jak ja chciałbym mieć taki talent. To jest niesamowite! ;)