Ja to umiem co najwyżej narysować pięć kresek i kółko. Czasem sześć kresek xD
Jak na mnie, nic niemającym pojęciu o rysunkach chłopaku, to robi oszałamiające wrażenie.
Dzięki panowie. :D
Pracuję nad okładką dla zespołu, więc następny raz kiedy coś wrzucę może być za bardzo długo. :P
Jeśli mogę się zareklamować, jestem w stanie wykonywać rysunki, grafiki i inne takie na zamówienie, na bardzo różnych rzeczach, np. kamizelkach jeansowych, hełmach i broni - kilka takich mam już za sobą. Chociaż przeważnie jest tylko 'zrób logo'. :<
Jeśli was to interesuje, to mogę wrzucić zdjęcia owych kamizelek, ino muszę jakoś je wyciągnąć ze starego komputera.
Pomyśl o żółtej piłeczce.
Dla mnie rysunki Gandzieja są i tak wypas, szkoda że nie umiem takiej ostrości dać :/
Łał, widzę, że kolega się wyrabia :D
Nieźle Radziu. :) Smykałkę do rzeczy masz. :D Bardzo dobrze Ci usta wyszły. :) Nad oczami musisz popracować aby miały tą głębię. :D
Oczy są tragiczne do wykonania... Nad ustami siedziałem jakieś 40 minut xD
No ładnie. Na A3 to są warunki, hehe :D Można każdy szczegół dopracować. Moim zdaniem świetna praca. Jedynie cień mi się trochę nie podoba :P
Ładnie to wszystko wyszło, efekt chromowanych felg jest cudowny, dobre odwzorowane rysy karoserii.
Dałeś czadu Bazyl ;D
Aż chyba też se coś porysuję:)